Leonardo DiCaprio investeşte într-o companie care produce automobile electrice

Actorul american Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru pasiunea cu care militează pentru diverse cauze ecologiste, a investit în compania Fisker Automotive, care produce automobile electrice de lux.

375 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio investeşte într-o companie care produce automobile electrice

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În 2011, starul american a devenit primul posesor al modelului 2012 Fisker Karma, considerat unul dintre automobilele cele mai prietenoase cu mediul înconjurător din întreaga piaţă auto, informează express.co.uk.

Actorul s-a asociat cu directorii companiei care produce acest automobil hibrid de lux, iar aceştia vor sprijini la rândul lor organizaţia de caritate a starului american, Leonardo DiCaprio Foundation.

"Fundaţia mea sprijină eforturile depuse pentru un viitor sustenabil pentru planeta noastră şi pentru toţi locuitorii ei. Sunt încântat să colaborez cu Fisker Automotive pentru a promova acest obiectiv comun", a declarat DiCaprio într-un comunicat de presă.

Leonardo DiCaprio şi-a înfiinţat în 1998 propria fundaţie, care militează pentru diverse cauze ecologiste, precum protejarea animalelor sălbatice şi a pădurilor de pe Terra.

Cântăreţul Justin Bieber şi fosta iubită a lui DiCaprio, actriţa Blake Lively, se numără şi ei printre posesorii unor automobile produse de compania Fisker Automotive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici