Leonardo DiCaprio şi-a vândut reşedinţa din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio şi-a vândut reşedinţa din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari, cu un preţ mai mic decât a cerut actorul american, în 2012, când a decis să scoată la vânzare această proprietate.

434 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio şi-a vândut reşedinţa din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio şi-a vândut reşedinţa din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari (Imagine: HEPTA)

Reşedinţa, situată într-un cartier rezidenţial din Malibu, California, a fost scoasă la vânzare în 2012, pentru 23 de milioane de dolari. Preţul a fost redus în luna iunie a acestui an la 18,9 milioane de dolari, informează hollywoodreporter.com.

Însă numai după o nouă reducere a preţului, actorul american a reuşit să găsească un cumpărător pentru această proprietate pe malul mării, care include o locuinţă principală, dar şi două case de oaspeţi.

IMAGINI ALE PROPRIETĂŢII VÂNDUTE DE DI CAPRIO

Pe de altă parte, în prima parte a acestui an, publicaţia The New York Post relata că Leonardo DiCaprio a cumpărat o proprietate de lux în Greenwich Village, New York, pentru o sumă cuprinsă între 30 şi 50 de milioane de dolari.

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood. Actorul a putut fi văzut de curând în cinematografe în filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de excepţie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici