Leonardo DiCaprio va fi protagonist într-un film despre originile mafiei în America

Leonardo DiCaprio va juca un rol principal într-un film despre originile mafiei în America, o adaptare cinematografică a romanului omonim "The Black Hand", semnat de Stephan Talty, în care actorul american va fi şi producător, alături de Paramount Pictures, informează revista Variety.

388 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio va fi protagonist într-un film despre originile mafiei în America

Leonardo DiCaprio va fi protagonist într-un film despre originile mafiei în America (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Filmul "The Black Hand" va fi bazat pe povestea reală a originilor mafiei în America, informează Variety. Lungmetrajul va spune povestea lui Joe Petrosino, poreclit "Sherlock Holmes al Italiei", un poliţist din cadrul Departamentul de Poliţie din New York (NYPD) care se află pe urmele bandei de mafioţi necruţători la începutul anilor 1990.

Asasinii din mafie (afiliaţi grupării "The Black Hand / Mâna Neagră", prima formă de manifestare a mafiei siciliene în America - n.r.) au migrat din Italia în America şi s-au ocupat cu răpiri de persoane pentru a obţine răscumpărări din partea familiei. Mafioţii erau temuţi de familiile italiene care se supuneau legii americane şi care, în mod paradaoxal, prin şantaj şi instituirea fricii, îi ajutau din umbră pe gangsteri.

De asemenea, Leonardo DiCaprio va produce şi va juca într-un film biografic despre fondatorul Sun Records, Sam Phillips, pionier al rock-ului care a produs albume legendare ale lui Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins şi mulţi alţii.

Leonardo DiCaprio este activist pentru mediu şi s-a ocupat de-a lungul carierei de mai multe proiecte documentare. Documentarul lui Leonardo DiCaprio, "Before the Flood", despre problemele mediului, este disponibil gratuit online pe canalul de YouTube al National Geographic. Actorul în vârstă de 41 de ani este un susţinător înfocat şi cu vechime privind protecţia mediului.

În prezent, Leonardo îşi promovează noul său film documentar "Before the Flood", pentru care actorul a călătorit de-a lungul şi de-a latul lumii pentru a vorbi cu oameni de ştiinţă, lideri mondiali şi oameni afectaţi de schimbările climatice într-o încercare de a a atrage atenţia asupra acestei probleme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici