Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Rasputin, într-un nou film

Actorul american Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Grigori Rasputin într-un nou film, care va fi produs de studiourile Warner Bros., informează contactmusic.com.

471 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Rasputin, într-un nou film

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Născut probabil în anul 1869, într-un sat din Siberia centrală, vindecătorul mistic Grigori Rasputin, care a avut o mare influenţă asupra familiei ţarului Nicolae al II-lea, a fost asasinat în noaptea de 16 spre 17 decembrie 1916, la Sankt Petersburg, de un grup de aristocraţi ruşi.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood.

Actorul poate fi văzut în prezent în cinematografe în filmul "Marele Gatsby", o ecranizare spectaculoasă a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici