Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a divorţat

Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a divorţat de soţia sa, cântăreaţa Nicole Appleton, marţi, la un tribunal din Londra, după ce rockerul britanic a recunoscut că a fost infidel.

177 afișări
Imaginea articolului Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a divorţat

Liam Gallagher (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Nicole Appleton a beneficiat de un divorţ rapid, decizia fiind pronunţată de judecător după doar 68 de secunde de la începerea audierii,  informează contactmusic.com.

Cântăreaţa britanică, membră a grupului All Saints, a avut parte de câteva luni dificile după ce soţul ei a recunoscut, în iulie 2013, că este tatăl unui copil rezultat în urma unei aventuri pe care a avut-o cu jurnalista americană Liza Ghorbani. Divorţul lor a fost decis marţi, la Tribunalul Suprem din Londra.

În documentele depuse la tribunal, Nicole Appleton afirmă că Liam Gallagher şi-a recunoscut adulterul în faţa ei "înainte ca această informaţie să apară în ziarele naţionale" şi, după acea mărturisire, viaţa ei alături de celebrul rocker a devenit "intolerabilă".

Liam Gallagher, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut în aceleaşi documente oficiale că şi-a înşelat soţia şi a fost de acord să îi plătească lui Nicole, în vârstă de 39 de ani, "o pensie alimentară rezonabilă", punând astfel capăt mariajului lor de şase ani şi unei relaţii care a început cu 14 ani în urmă.

Fostul solist al trupei Oasis - care are cu Nicole Appleton un fiu, Gene, în vârstă de 12 ani - a recunoscut, totodată, că a avut o aventură şi cu Debbie Gwyther, actualul manager al trupei Beady Eye, cu care locuieşte în prezent.

Rockerul britanic are alţi doi copii - o fiică, Molly, în vârstă de 16 ani, rezultată dintr-o scurtă relaţie cu cântăreaţa Lisa Moorish, şi un fiu, Lennon, în vârstă de 14 ani, rezultat din timpul primei sale căsnicii cu Patsy Kensit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici