Lider PSD, despre afirmaţiile lui Orban legate de nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda: Poate îşi dorea să cânte la mandolină

Ludovic Orban, care a criticat petrecerea de nuntă din postul Paştelui a Liei Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda, „vorbeşte lucruri trăznite şi îşi dorea, poate, să cânte la mandolină” la eveniment, spune preşedintele PSD Cluj, deputatul Horea Nasra.

3796 afișări
Imaginea articolului Lider PSD, despre afirmaţiile lui Orban legate de nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda: Poate îşi dorea să cânte la mandolină

Lider PSD, despre afirmaţiile lui Orban legate de nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda: Poate îşi dorea să cânte la mandolină

Horea Nasra a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că afirmaţia liderului PNL, Ludovic Orban, despre nunta Liei Olguţei Vasilescu şi a lui Claudiu Manda, poate stârni doar amuzament.

„Ludovic Orban vorbeşte lucruri trăznite şi nu trebuie băgat în seamă. Poate îşi dorea să cânte la nuntă, la mandolină. Se vede că până şi la cântat o face după ureche, nu după note. Declaraţia lui Şică Mandolină poate stârni doar amuzament şi îmi amintesc doar de poetul porc Minimus din Ferma Animalelor”, a spus Nasra.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda i-au sfidat pe români organizând nunta în postul Paştelui, menţionând că cei care au participat nu sunt nici măcar atei, ci păgâni care nu mai au voie să conducă România.

„Am deschis dimineaţă televizorul şi nu mi-a venit să cred ce am văzut. Suntem în postul Paştelui, orice român credincios, care respectă tradiţia, care îşi respectă semenii ştie că în postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi că am văzut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolul la care nu au voie să se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă postul Paştelui. Ăştia nici atei nu sunt, ci mai degrabă sunt păgâni şi nu mai au voie să conducă România”, a spus Orban.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios, însă au organizat petrecerea abia sâmbătă, în comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici