Lili Sandu, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de octombrie

Revista “Ce se întâmplă, doctore?”, expertul numărul 1 în sănătate şi frumuseţe din România, a stat de vorbă cu Lili Sandu, vegană de 6 ani, pentru numărul din octombrie, care a apărut astăzi pe piaţă.

643 afișări
Imaginea articolului Lili Sandu, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de octombrie

Lili Sandu, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de octombrie

Lili Sandu spune că are are o reţetă alimentară care nu dă greş: "Mănânc multe salate, fructe, smoothies şi muuult avocado. Pe lângă acest meniu, iau destul de multe suplimente tocmai pentru a menţine nivelul optim de vitamine, minerale şi în special fier”.

Tot de numărul din octombrie, vă puteţi inspira şi din povestea Irinei Reisler, care a reuşit să slăbească 50 de kilograme. “Performanţa celor aproape 50 de kilograme date jos, exclusiv prin efort propriu, m-a schimbat RADICAL. Şi nu mă refer la partea fizică. M-a schimbat ca om, ca structură. După acel an, am devenit o forţă. Din acel moment, pentru mine nu a mai existat ”nu pot”, indiferent dacă a fost vorba despre carieră sau viaţă personală. Pe mine, performanţa slăbirii m-a desăvârşit, mi-a deschis drumuri noi, mi-a reaşezat scara de valori şi m-a învăţat să nu-mi fie frică de nimic” a povestit Irina Reisler, realizatorul emisiunii ”Doctorul casei” care rula cu ani în urmă la ACASĂ TV.

Din numărul de octombrie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România nu lipsesc reţetele cu gutui, argumentele medicului nutriţionist Mihaela Bilic în favoarea consumului de lapte, dar şi sfaturile experţilor în relaţii, pentru o viaţă de cuplu excelentă, care ţine cont de nevoile partenerilor în 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici