Lilly-Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, în lista lungă pentru Premiile César 2017

Actriţa Lilly-Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, în vârstă de 17 ani, se află în lista lungă pentru 2017, dezvăluită de Académie des César, care acordă prestigioasele trofee, în secţiunea "Tânără Speranţă", alături de alţi 33 de tineri actori, ínformează allocine.fr.

851 afișări
Imaginea articolului Lilly-Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, în lista lungă pentru Premiile César 2017

Lilly-Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, în lista lungă pentru Premiile César 2017

Numele celor 34 de de tineri actori şi actriţe preselectaţi pentru Premiul César pentru "Tânăra Speranţă a anului 2017" au fost dezvăluite de membrii din Académie des César.

Aşadar, printre actriţele care concurează pentru Premiul César pentru Tânără Speranţă, se numără Paula Beer care a jucat în lungmetrajul "Frantz", Lily-Rose Depp pentru rolul din "La Danseuse" sau Raph, care a cedat farmecului sărăntocului canibal din Nordul Franţei, în comedia absurdă "Ma Loute", regizată de Bruno Dumont.

În ceea ce priveşte rolurile masculine, se remarcă tinerii actori Corentin Fila şi Kacey Mottet Klein, din filmul "Quand", dar şi Kyan Khojandi pentru rolul din "Rosalie Blum", Niels Schneider, care a jucat în "Diamant noir" sau Jonas Bloquet care i-a dat replica starului din cinematografia franceză Isabelle Huppert în "Elle", lungmetraj recompensat cu Globul de Aur în 2017 pentru "cel mai bun film străin".

Nominalizările pentru Premiile César vor fi anunţate pe 25 ianuarie şi apoi numele câştigătorilor vor fi dezvăluite pe 24 februarie, la cea de 42-a gală de decernare a Premiilor César.

Lily-Rose Depp a jucat rolul Isadorei Duncan din filmul “La Danseuse”, debutul regizoral al franţuzoaicei Stephanie di Giusto. Acţiunea este plasată în secolul al 19-lea. Pelicula imortalizează viaţă tumultoasă a dansatoarei de origine americană, Loie Fuller.

Johnny Depp şi fosta lui parteneră de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au împreună doi copii: Lily-Rose, în vârstă de 17 ani, şi Jack, în vârstă de 14 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici