Locuri de muncă inedite din întreaga lume, surprinse de aparatul foto - GALERIE FOTO

O competiţie de fotografie arată cele mai interesante, ieşite din comun şi frumoase locuri de muncă, informează twistedsifter.com.

991 afișări
Imaginea articolului Locuri de muncă inedite din întreaga lume, surprinse de aparatul foto - GALERIE FOTO

Locuri de muncă din lumea întreagă (Imagine Photocrowd)

Uită de biroul mult prea familiar, de magazinele de pretutindeni sau de fabricile din jur. Aceste imagini prezintă cele mai ciudate, dar şi frumoase locuri de muncă din întreaga lume, notează twistedsifter.com.

Toate imaginile fac parte dintr-o competiţie a celor de la Photocrowd, prin care se doreşte evidenţierea faptului că în lume există o multitudine de locuri de muncă la care poate nu te-ai fi gândit niciodată.

Aceşti bărbieri nu au un loc de muncă permanent, aşa că în fiecare zi ei se plimbă pentru a-şi găsi clienţi.

Acest bărbat conduce o macara într-un şantier.

În fotografia de mai jos bărbaţii curăţă emblema oraşului Londra, Big Ben-ul.

Aceşti hamali cară zilnic bucăţi de sulf de 80 de kg pe o distanţă de 3 kilometri.

Inedit! Acest bărbat strânge spuma de pe întinderile de apă.


 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici