Loredana a lansat clipul imnului comunităţii gay din România - VIDEO

Loredana a lansat clipul piesei "Y.O.U.", extrasă de pe albumul "Sundance", melodie care a fost desemnată imnul comunităţii gay din România.

472 afișări
Imaginea articolului Loredana a lansat clipul imnului comunităţii gay din România - VIDEO

Loredana a lansat clipul imnului comunităţii gay din România

Anul acesta, în cadrul celei de-a noua ediţii a festivalului Gay Fest, dedicat persoanelor LGBT (lesbian, gay, bisexual and transgender), Loredana a fost prima persoană publică din România care a luat iniţiativa, devenind vocea minorităţilor sexuale din România, informează MediaPro Music.

Marşul Diversităţii, la care au participat sute de persoane, a avut loc pe 30 iunie în Bucureşti, iar imnul mişcării a fost piesa Loredanei, "Y.O.U.", extrasă de pe albumul "Sundance".

Marţi, artista a lansat şi clipul piesei, realizat numai din imagini filmate la Marşul Diversităţii.

Despre piesa "Y.O.U.", Lori spune că este noul "YMCA" şi că este onorată să fie ambasadoarea comunităţii gay din România.

"Fiecare om are dreptul să aibă orientarea lui sexuală, să aibă religia lui, să aibă gândurile şi mentalităţile lui. Cred că sunt aici tocmai pentru cei care sunt altfel, pentru diversitate, pentru a lupta împotriva ignoranţei şi a urii", spune Loredana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici