Loredana, Cabron şi Alex Velea lansează single-ul "Viva Mamaia" în finala Românii au talent

Loredana, Cabron şi Alex Velea îşi lansează noul single, "Viva Mamaia", în marea finală de la "Românii au talent", care va fi difuzată vineri, începând cu ora 20.30, la Pro TV, informează un comunicat al televiziunii.

1077 afișări
Imaginea articolului Loredana, Cabron şi Alex Velea lansează single-ul "Viva Mamaia" în finala Românii au talent

Loredana, Cabron şi Alex Velea lansează single-ul "Viva Mamaia" în finala Românii au talent (Imagine: Cristi Cimpoes / MediafaxFoto)

A mai rămas o zi până când telespectatorii Pro TV vor decide cine este cel mai talentat român al celui de-al treilea sezon al super show-ului "Românii au talent". Lupta pentru titlu şi pentru marele premiu de 120.000 de euro a ajuns la final.

Vineri, începând cu ora 20.30, cei 15 finalişti sunt gata să dea tot ce au mai bun. Pe scenă vor urca Gabriela Artene, doamna cu voce de aur, Rotari Ghenadie şi al său acordeon, mentalistul Vlad Grigorescu, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, fetiţa a cărei voce a vrăjit publicul încă de la primele note, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista care desenează poveşti de dragoste pe nisip, Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu, cei care au demonstrat că dansul sportiv şi muzica populară se potrivesc de minune, dansatoarea de step Camelia Duţă, Bogdan Oltean şi ale sale picturi cu glitter, băieţii de la Classic Beat Orchestra, Mircea Pălămari şi ale sale mişcări robotice, Bruno Icobet împreună cu cei trei prieteni patrupezi, ventrilocul Eduard Andrei Sandu şi trupa Florea, acrobaţii care îţi taie respiraţia cu numerele lor.

În marea finală de la "Românii au talent" nu vor lipsi nici premierele. Loredana împreună cu Alex Velea şi Cabron îşi vor lansa "Viva Mamaia", cel mai recent single. Trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregătit un moment special pentru această seară, iar o altă surpriză va fi momentul lui Zoli Toth, care va cânta la marimbă.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici