Loredana şi-a ales dansatorii "magici" pentru concertul din 23 noiembrie de la Sala Palatului

Loredana Groza, antrenoare în show-ul "Vocea României" de la Pro TV, şi-a ales, joi, dansatorii pentru concertul pe care îl va susţine pe 23 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

215 afișări
Imaginea articolului Loredana şi-a ales dansatorii "magici" pentru concertul din 23 noiembrie de la Sala Palatului

Loredana Groza (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Peste 90 de dansatori au participat la castingul care a avut loc la sala de dans a trupei Moty Dance Crew din Bucureşti. Dintre aceştia au rămas 40, iar la final vor fi selectate doar cele mai bune opt perechi. Acestea vor urca pe scenă alături de Loredana în super-show-ul din 23 noiembrie.

"Le pregătesc fanilor mei super - concertul «Magic», pe 23 noiembrie, la Sala Palatului. Va fi un spectacol inedit şi surprinzător, cu piese noi şi vechi, cu invitaţi super - speciali. Va fi magic!", spune artista.

În plus, Loredana le promite fanilor un nou single în viitorul apropiat.

Anul trecut, la spectacolul de la Sala Palatului, au cântat alături de Loredana artişti precum Cristi Minculescu, Gojira, Cabron, BUG Mafia şi o parte dintre "elevii" antrenoarei de la "Vocea României". Biletele la show au fost vândute în totalitate cu două săptămâni înainte.

Loredana revine la Pro TV din 28 septembrie în calitate de antrenor vocal la "Vocea României" şi le spune telespectatorilor la ce să se aştepte în cel de-al treilea sezon al competiţiei supreme a vocilor. "Foarte multă voie bună, distracţie, bucurie de a cânta, emoţie, dramă - de ce nu -, pentru că sunt şi momente dramatice, aşa cum ştiu deja fanii noştri! Va fi mereu ceva neaşteptat şi asta cred că face farmecul acestei emisiuni şi al acestui format", a spus artista.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici