Loredana va susţine, vineri, primul său concert din acest an

Loredana va susţine, vineri, în Barletto Club din Bucureşti, primul său concert din acest an, promiţându-le fanilor săi că vor avea parte de "distracţie până la epuizare, într-o seară de ianuarie", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

183 afișări
Imaginea articolului Loredana va susţine, vineri, primul său concert din acest an

Loredana va susţine, vineri, primul său concert din acest an (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Primul concert public al Loredanei din acest an va avea loc vineri, în Barletto Club (strada Olteţului, numărul 30). Evenimentul "Loredana + Live @ Barletto Club" va începe la ora 24.00.

Artista îşi invită fanii să petreacă o seară incendiară alături de ea şi le promite că vor avea parte de "distracţie până la epuizare într-o seară de ianuarie".

Pe pagina oficială de Facebook a artistei (www.facebook.com/lori.groza) s-au demarat, încă de la începutul lunii, numeroase concursuri având ca premii invitaţii la show.

Preţul unui bilet la show-ul Loredanei este 60 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici