Lungmetrajul SF "Terminator: Dark Fate", lider în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Lungmetrajul SF "Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate", de Tim Miller, cu veteranii Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, a debutat pe prima poziţie în box office-ul românesc, cu încasări de 923.241,27 de lei în weekendul premierei, potrivit cinemagia.ro.

189 afișări
Imaginea articolului Lungmetrajul SF "Terminator: Dark Fate", lider în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Lungmetrajul SF "Terminator: Dark Fate", lider în box office-ul românesc de weekend

"Terminator: Dark Fate" îi reuneşte, pentru prima dată după 28 de ani, pe câştigătorul premiului Oscar James Cameron, în calitate de producător, şi pe actorii principali ai francizei, Linda Hamilton şi Arnold Schwarzenegger, într-o nouă aventură plină de acţiune. Au trecut mai mult de două decenii de când Sarah Connor a împiedicat ca Ziua Judecăţii să aibă loc, a schimbat viitorul şi a rescris soarta rasei umane. Dani Ramos (Natalia Reyes) trăieşte o viaţă simplă în Mexico City, împreună cu fratele ei (Diego Boneta) şi cu tatăl lor, când un nou Terminator extrem de avansat şi mortal - un Rev-9 (Gabriel Luna) - călătoreşte în timp pentru a o vâna şi a o ucide, potrivit cinemagia.ro.

Liderul săptămânii trecute, filmul "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil", regizat de Joachim Rønning, cu Angelina Jolie şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 809.631 de lei. Filmul "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil" prezintă evenimente petrecute la câţiva ani după cele descrise în "Maleficent". Cea de-a doua parte a poveştii explorează şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricoşătoarelor coarne şi cea care urmează să devină regină. Noi alianţe se formează şi noi personaje negative apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează. Actorii Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer aduc lumea fantastică pe marile ecrane.

Lungmetrajul "Joker", regizat de Todd Phillips, a coborât un loc, până pe poziţia a treia, după ce a obţinut încasări de 653.317,98 de lei de vineri până duminică. Pelicula "Joker" a adus pe marile ecrane actori celebri, precum Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron şi Zazie Beetz, reiterând un personaj de benzi desenate din universul DC. Filmul spune o poveste moralizatoare, realizând studiul unui personaj dispreţuit de societate. Arthur Fleck, interpretat de Joaquin Phoenix, locuieşte împreună cu mama lui şi suferă de o tulburare neurologică. Anumite circumstanţe îl transformă pe Arthur Fleck dintr-un personaj ignorat de comunitate în precursorul unor mişcări sociale violente.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Familia Addams/ The Addams Family", de Greg Tiernan şi Conrad Vernonde (427.074 de lei), "O aplicaţie de coşmar/ Countdown", de Justin Dec (340.154,70 de lei), "Yeti - Omul Zăpezilor/ Abominable", de Jill Culton şi Todd Wilderman (187.400 de lei), "Zombieland: Rundă dublă/ Zombieland 2: Double Tap", de Ruben Fleischer (147.208 lei), "Gemini: Conspiraţia/ Gemini Man", de Ang Lee (132.974,50 de lei), "Salma şi misterul cărţii magice/ Salma's Big Wish", de Carlos Gutiérrez Medrano (115.359,81 de lei), şi de "Hustlers: Striptease pe Wall Street/ Hustlers", de Lorene Scafaria (78.973,30 de lei).

Taguri:
box office,
românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici