Macy Gray revine la Bucureşti - VIDEO

Cântăreaţa americană Macy Gray concertează, pe 8 septembrie, la Bucureşti, în Fratelli Studios.

68 afișări
Imaginea articolului Macy Gray revine la Bucureşti - VIDEO

Macy Gray revine la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare şi sunt disponibile la preţul de 119 lei, prin intermediul site-urilor bilete.ro, eventim.ro, precum şi la Sala Palatului şi la punctele de vânzare Eventim din reţeaua magazinelor Germanos, Vodafone şi Cărtureşti din Bucureşti şi din ţară.

În ziua spectacolului, biletele vor costa 140 lei. Biletele VIP, care oferă acces în secţiunea rezervată VIP din Fratelli Studios, vor costa 159 lei.

Sound-ul abordat de Macy Gray, pe numele său real Natalie Renee McIntyre, alternează de la R&B la soul, într-o notă extrem de personală.

Albumul său de debut, "On How Life Is", a fost vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume. În 1999, cântăreaţa a câştigat premiul Grammy pentru cea mai bună interpretă pop, pentru hitul "I try", inclus pe albumul său de debut.

Cel de-al doilea album, "The Id", a fost lansat în 2001 şi include celebrele sale piese "Psychopath," "Sexual Revolution" şi "Sweet Baby".

În iulie 2003, Macy Gray lansează albumul "The Trouble with Being Myself", iar în 2007, după o pauză de aproape patru ani, cântăreaţa revine cu un nou album - "BIG".

În cei patru ani de pauză în cariera muzicală, Macy a jucat alături de Denzel Washington în "Training Day", a apărut în "Spiderman" şi în "Scary Movie 3", precum şi în "Around the World in 80 Days", alături de Jackie Chan.

Recent, a apărut alături de Keira Knightley, Lucy Liu, Mickey Rourke şi Christopher Walken în "Domino" şi a avut un rol important în muzicalul lui Outkast, "Idlewild".

Cântăreaţa americană a contribuit la coloana sonoră a unor filme precum "Rush Hour 2", "Mona Lisa Smile", "8 Miles" şi "Chicago".

Macy Gray a mai concertat la Bucureşti pe 22 iunie 2007, la Festivalul CokeLive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici