Mădălina Ghenea, dezvăluiri despre relaţia cu Gerard Butler: "Vreau copii cât mai curând"

Modelul Mădălina Ghenea, a cărei relaţie cu Gerard Butler este una dintre cele mai mediatizate de la Hollywood, a declarat recent că ar vrea să aibă copii cât mai curând cu celebrul actor.

2641 afișări
Imaginea articolului Mădălina Ghenea, dezvăluiri despre relaţia cu Gerard Butler: "Vreau copii cât mai curând"

Mădălina Ghenea, Gerard Butler (Imagine: Hepta)

Românca în vârstă de 24 de ani a spus că speră că actorul de origine scoţiană "nu se va schimba", dar că, în timp ce a recunoscut că într-adevăr îşi doreşte copii, căsătoria nu este o prioritate, scrie Daily Mail.

"Este un tip minunat care ştie cum să facă orice şi sper că nu se va schimba în niciun fel", a adăugat Mădălina despre cel pe care îl consideră "prima ei dragoste".

Mădălina, care îşi promovează în prezent noul film "Razza Bastarda", a vorbit despre viaţa ei personală la un talk show italian, unde a recunoscut că este pregătită să aibă copii "chiar acum", explicând: "Dintotdeauna am vrut o familie, cu mulţii copii şi animale".

În aceeaşi emisiune a spus că nu consideră o necesitate căsătoria cu Butler: "Pentru mine este poate prea devreme în acest moment."

Actorul, în vârstă de 43 de ani, care a jucat alături de Mădălina într-o reclamă, a povestit că nici măcar nu s-a atins de ea la prima lor întâlnire, în New York, dar că trei zile mai târziu a urmărit-o în Milano.

De atunci, Mădălina şi Gerard sunt împreună de aproximativ un an, apărând în ipostaze de îndrăgostiţi de fiecare dată când sunt surprinşi de paparazzi.

În ultima parte a anului trecut, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair. Ulterior, actorul a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. De asemenea, în 2012, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului 2013.

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei de anul trecut a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", "300 - Eroii de la Termopile" şi "Law Abiding Citizen".

Înainte de relaţia cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler a avut relaţii cu câteva actriţe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici