Video Mădălina Manole a murit. Criminaliştii spun că artista ar fi înghiţit insecticid - VIDEO

Anchetatorii au găsit lângă corpul Mădălinei Manole miercuri dimineaţă un recipient cu insecticid şi un pahar, criminaliştii spunând că cel mai probabil artista a înghiţit din substanţă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

182 afișări

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său, pe telefonul acestuia, în care spunea, printre altele, că îi pare rău, dar "că nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

Pe de altă parte, cântăreaţa a fost internată în 17 iunie 2010, în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, în urma unei tentative de suicid, mai spun anchetatorii.

Marţi, până la ora 22.00, Mădălina Manole a cântat la o petrecere, unde s-a comportat normal, nimeni nebănuind frământările artistei.

Poliţiştii de la IJP Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi un procuror al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuată joi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Autopsia va stabili cauzele producerii decesului Mădălina Manole, au precizat sursele citate.

Miercuri dimineaţa, soţul artistei, Mircea Petru, a anunţat serviciul de urgenţă spunând că Mădălinei Petru i s-a făcut rău, locuinţa lor aflându-se în localitatea Otopeni, lângă Bucureşti.

Video stirileprotv.ro

Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37, iar cea mai apropiată salvare, cu o asistentă medicală, a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardio-respirator, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare, iar apoi a fost chemat medicul, care a ajuns în trei minute.

Mădălina Manole a fost găsită căzută pe holul de lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Lângă ea s-a găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici