Madonna neagă zvonurile despre adopţia unor copii din Malawi

Starul pop Madonna a depus o cerere pentru a adopta încă doi copii din Malawi. Vedeta a adoptat anterior doi copii din ţara africană: pe David Banda, în 2006, şi pe Mercy James, în 2009, informează BBC. UPDATE: Madona a infirmat zvonurile despre adopţia celor doi copii din Malawi

375 afișări
Imaginea articolului Madonna neagă zvonurile despre adopţia unor copii din Malawi

Madonna vrea să adopte alţi doi copii (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

UPDATE Madonna a infirmat zvonurile potrivit cărora a demarat un proces de adopţie a altor doi copii din Malawi. Vedeta a declarat pentru People că se află în Malawi doar din raţiuni ce ţin de activitatea sa de caritate prin fundaţia "Raising Malawi", informează Reuters.

"Sunt în Malawi pentru a verifica proiectul pentru spitalul pediatric din Blantyre şi munca mea de caritate prin organizaţia Raising Malawi, iar apoi mă voi întoarce acasă.", a declarat Madonna pentru revista People. "Zvonurile despre procesul de adopţie sunt false", a mai declarat cântăreaţa.

Un purtător de cuvânt al Guvernului din Malawi a transmis către agenţiile de presă internaţionale, inclusiv Reuters, informaţia că vedeta s-a înfăţişat miercuri la Înalta Curte. Totodată, Mlenga Mvula, purtător de cuvânt judiciar, a declarat că Madonna ar fi depus o cerere pentru a adopta încă doi copii din Malawi.

ŞTIRE INIŢIALĂ Cântăreaţa în vârstă de 58 de ani a apărut în instanţă, în Lilongwa, capitala ţării Malawi, pentru a depune cererea de adopţie. Vedeta are alţi doi copii biologici - Lourdes şi Rocco - din relaţii anterioare.

Anul trecut, Madonna a fost implicată într-o dispută legată de custodia lui Rocco, cu fostul soţ, Guy Ritchie. Cântăreaţa a pierdut în cele din urmă în instanţă, iar Rocco, în vârstă de 16 ani, s-a mutat la Londra pentru a locui cu tatăl său.

Madonna nu a făcut nicio declaraţie despre cererile de adopţie pentru alţi doi copii, dar un purtător de cuvânt al Guvernului din Malawi a confirmat informaţia că vedeta s-a înfăţişat miercuri la Înalta Curte.

Mlenga Mvula, purtătorul de cuvânt al tribunalului a declarat că vedeta va trebui să aştepte o săptămână, înainte ca instanţa să se pronunţe.

Relaţia Madonnei cu Malawi datează din 2006, când a înfiinţat organizaţia de caritate Raising Malawi, cu scopul de a îmbunătăţi viaţa copiilor africani. Ea a planificat iniţial să contruiască o academie pentru fete, cu un buget de 15 milioane de dolari, dar mai târziu a schimbat strategia şi a folosit banii pentru a finanţa un număr de şcoli.

De asemenea, organizaţia de caritate Raising Malawi oferă burse studentelor, iar, în prezent, prin organizaţie, se construieşte prima unitate de terapie intensivă pediatrică a ţării, la Queen Elizabeth Central Hospital, în Blantyre. Madonna a vizitat proiectul vara trecută, când i-a luat pe David şi pe Mercy să viziteze centrele de plasament în care au trăit înainte de a fi adoptaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici