Madonna va lansa pe 26 martie un nou album, intitulat "MDNA" - VIDEO

Noul album de studio al cântăreţei Madonna, intitulat "MDNA" - o abreviere a numelui ei de scenă -, va fi lansat oficial pe 26 martie

306 afișări
Imaginea articolului Madonna va lansa pe 26 martie un nou album, intitulat "MDNA" - VIDEO

Madonna va lansa pe 26 martie un nou album, intitulat "MDNA" - VIDEO

Acesta va fi cel de-al 12-lea material discografic pentru Madonna - şi primul de când artista a semnat un contract de 40 de milioane de dolari, pentru trei albume, cu casa Interscope Records. Potrivit presei internaţionale, noul album va conţine numeroase piese cu influenţe dance, informează billboard.com.

Secvenţe din videoclipul piesei "Give Me All Your Luvin'", primul single de pe noul album, vor fi difuzate în premieră, pe 2 februarie, în emisiunea "American Idol". Pe 3 februarie, piesa şi videoclipul integral vor fi lansate oficial. Pe 5 februarie, artista americană va susţine un recital în pauza galei Super Bowl, finala campionatului de fotbal american. Piesa "Give Me All Your Luvin'" reprezintă o colaborare a Madonnei cu cântăreţele Nicki Minaj şi M.I.A.

Precedentul material discografic al cântăreţei Madonna, "Hard Candy", din 2008, a fost ultimul album de studio pe care Madonna l-a realizat în colaborare cu casa Warner Music.

Madonna a semnat apoi un contract revoluţionar, pe 10 ani, pentru 120 de milioane de dolari, cu promotorul Live Nation, care trebuie să se ocupe de înregistrarea albumelor, de activităţile de merchandising şi de organizarea turneelor artistei.

Noul album "MDNA" este produs de Martin Solveig şi William Orbit, cu care Madonna a colaborat în 1998 la albumul "Ray of Light".

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici