Mai multe fotografii personale ale lui Adele au fost furate şi făcute publice de piraţii cibernetici - FOTO, VIDEO

Mai multe fotografii personale ale cântăreţei britanice Adele au fost făcute publice, pe 18 martie, de piraţii cibernetici care au spart contul de e-mail al partenerului acesteia, Simon Konecki, fapt ce a stârnit nemulţumirea şi supărarea acesteia, care a cerut să i se respecte intimitatea.

911 afișări
Imaginea articolului Mai multe fotografii personale ale lui Adele au fost furate şi făcute publice de piraţii cibernetici - FOTO, VIDEO

Mai multe fotografii personale ale lui Adele au fost furate şi făcute publice de piraţii cibernetici

Atacul cibernetic a fost descoperit, vineri, când mai multe imagini cu băieţelul lui Adele au început să circule pe Facebook, informează The Telegraph.

Cântăreţei în vârstă de 27 de ani i-au fost furate mai multe fotografii care imortalizau momente intime, inclusiv o ecografie când era însărcinată şi un selfie pe care şi l-a făcut în bucătăria sa, din aceeaşi perioadă.

Tot din fotografiile furate face parte o imagine a cântăreţei pe când aceasta avea cinci ani, surprinsă în timp ce scotea limba la apartul de fotografiat. O altă fotografie o arată pe aceasta pe când avea 20 de ani, ţinând o ţigară şi o sticlă de şampanie, sprijinită de pat. Un pirat cibernetic ar fi obţinut aceste imagini prin contul de e-mail al partenerului cântăreţei, Simon Konecki.

Aceste imagini personale au fost date mai departe unui cont privat de Facebook făcut de "mega-fanii" cântăreţei. Un fan guraliv al cântăreţei a fost ”şocat şi îngrozit” de violarea intimităţii cântăreţei, şi a luat imediat legătura cu managerul cântăreţei.

Potrivit ediţiei de duminică a ziarului The Sun, un membru din echipa de securitate a cântăreţei l-a chemat pe fan pentru a inspecta imaginile şi a verifica unde sunt folosite acestea.

Fanul a declarat pentru The Sun: “Am fost şocat şi supărat pentru Adele când am vâzut imaginile. Sunt extrem de intime şi nu ar trebui să circule. Cred să este dezgustător faptul că aşa-zişii fani ai săi le difuzează şi cred că acest lucru trebuie oprit. Sunt mult prea personale, mai ales ecografia şi fotografia sa din timpul sarcinii. Dacă Adele ar fi dorit să facă publice aceste imagini, sunt sigur că ar fi făcut asta. Este dreptul ei să hotărască.”

O sursă din industria muzicală a declarat tabloidului britanic: “Fix aceste lucruri îi repugnă lui Adele în privinţa faimei. Poate că este sensibilă pe scenă şi împărtăşeşete sentimentele sale fanilor, dar crede că ar trebui să existe limite. A fost extrem de supărată şi furioasă atunci când managerul ei i-a dat vestea despre fotografii şi i-a transmis să se ocupe de asta de îndată.”

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio - "25".

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici