Mai multe locuri simbol din Londra, luminate în roz în onoarea fetiţei ducesei Catherine - VIDEO

Mai multe locuri şi construcţii simbol din Londra, între care Tower Bridge, London Eye şi Trafalgar Square, au fost luminate în culoarea roz, sâmbătă seară, pentru a sărbători naşterea fetiţei ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, potrivit The Independent.

278 afișări
Imaginea articolului Mai multe locuri simbol din Londra, luminate în roz în onoarea fetiţei ducesei Catherine - VIDEO

Mai multe locuri simbol din Londra, luminate în roz în onoarea fetiţei ducesei Catherine - VIDEO (Imagine: Captura)

Atât Tower Bridge, cât şi London Eye, uriaşa roată de pe malul Tamisei, şi fântânile din celebra Trafalgar Square, care se numără printre principalele atracţii turistice din Londra, au sărbătorit, în stilul propriu, naşterea fetiţei ducesei Catherine.

Luminate în roz, toate aceste locuri şi construcţii simbol au făcut deliciul turiştilor care s-au aflat sâmbătă în Londra.

Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă, sâmbătă, la ora locală 08.34 (10:34, ora României), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC.

Ducesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, a născut în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut şi pe prinţul George, primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, pe 22 iulie 2013.

Prinţul William, soţul ducesei Catherine, a fost prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său, al cărui nume nu a fost făcut încă public.

Membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informaţi imediat privind naşterea bebeluşului. În onoarea strănepoatei sale, regina Elizabeth a II-a a purtat sâmbătă, în timpul angajamentelor sale publice, o ţinută de culoare roz.

Ducesa Catherine şi mica prinţesă au părăsit maternitatea sâmbătă seară, în aceeaşi zi în care s-a născut fetiţa, întrucât familia regală britanică doreşte să se întoarcă rapid la viaţa cotidiană.

Bebeluşul este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George.

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici