Mai multe persoane, puse sub acuzare pentru răpirea actorilor Daisy McCrackin şi Joseph Capone

Trei persoane au fost puse sub acuzare pentru răpirea actorilor americani Daisy McCrackin, cunoscută din filmul "Halloween: Resurrection", şi Joseph Capone, infractorii solicitând suma de 20.000 de dolari pentru eliberarea celor doi, potrivit tmz.com.

1803 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane, puse sub acuzare pentru răpirea actorilor Daisy McCrackin şi Joseph Capone

Mai multe persoane, puse sub acuzare pentru răpirea actorilor Daisy McCrackin şi Joseph Capone

Pe 3 mai 2017, Keith Andre Stewart, Johntae Jones şi Amber Neal s-au prezentat la locuinţa lui McCrackin şi, sub ameninţarea armei, i-au răpit pe cei doi.

Victimele au fost duse în locuinţa lui Jones, unde Capone a fost dezbrăcat de haine şi ţinut într-o cadă de baie, timp de 30 de ore. În acelaşi timp, Jones şi Neal au dus-o pe actriţă pe la mai multe bănci, cerându-i să le plătească suma de 20.000 de dolari în schimbul eliberării lor, lucru pe care aceasta l-a şi făcut.

În cele din urmă, acuzaţii au dus-o pe McCrackin la locuinţa acesteia, i-au dat drumul, iar actriţa a contactat poliţia, care a reuşit să îi aresteze pe cei trei.

Miercuri, cei trei au fost puşi sub acuzare, printre altele, pentru răpire, atac cu armă, furt, posesie de metamfetamină.

Poliţia din Los Angeles a menţionat că acuzaţii riscă o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă.

În vârstă de 36 de ani, Daisy McCrackin a jucat în mai multe seriale TV, precum "Cold Case", "Angel" şi "The Division", precum şi în filme ca "Hollywood Horror", "3000 Miles to Graceland", "Halloween: Resurrection" şi "Love and Suicide".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici