Make-up artistul Dana Petrina ne prezintă tendinţele pentru 2020: ten natural, eyeliner albastru, sprâncene dezordonate şi buze roşii

Pentru un machiaj perfect în 2020, femeile trebuie să găsească echilibrul perfect între un ten cu aspect natural şi culori îndrăzneţe pe buze sau la ochi, explică, pentru MEDIAFAX, make-up artistul Dana Petrina.

13383 afișări

Albastrul este sursa de inspiraţie a anului 2020 pentru experţii în machiaj.

„O să regăsim nuanţele de albastru în machiajul ochilor fie că este un smokey cu nuanţe de albastru, fie că folosim un eyeliner în nuanţe de albastru pentru că aşa cum ştim albastrul clasic este culoarea anului 2020. De la eyeliner exagerat, la gene supradimensionate, sprâncene dezordonate şi buze roşii, trendurile pentru 2020 sunt pentru toate gusturile. dacă avem nişte sprâncene naturale, dese şi frumoase le lăsăm aşa nu facem altceva decât să le stilizăm”, explică Dana Petrina.

Make-up artistul spune că pentru buze, doamne pot alege roşul clasic, maro cărămiziu sau orice altă nuanţă de nude.

„În ceea ce priveşte pielea, tenul de porţelan este la modă. Un aspect pe care îl poţi obţine cu un fond de ten hidratant. În primul rând se poartă pielea sănătoasă. În 2020 se poartă tenul foarte lejer, venim cu fondul de ten doar să uniformizăm, nu să acoperim. Indiferent de preferinţe, e bine să alegi un machiaj care să se potrivească cu fizionomia ta, în primul rând”, conchide sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
makeup,
tendinţe,
ten

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici