"Maleficent: Suverana Răului" se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil", regizat de Joachim Rønning, cu Angelina Jolie şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc, pentru al doilea weekend consecutiv, cu încasări de 1.106.496 lei, potrivit Cinemagia.

1176 afișări
Imaginea articolului "Maleficent: Suverana Răului" se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

"Maleficent: Suverana Răului" se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil" prezintă evenimente petrecute la câţiva ani după cele descrise în "Maleficent". Cea de-a doua parte a poveştii explorează şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricoşătoarelor coarne şi cea care urmează să devină regină. Noi alianţe se formează şi noi personaje negative apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează. Actorii Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer aduc lumea fantastică pe marile ecrane.

În regia lui Todd Phillips, pelicula "Joker" se menţine şi ea pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 726.681 de lei de vineri până duminică. Lungmetrajul a adus pe marile ecrane actori celebri, precum Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron şi Zazie Beetz. Filmul spune o poveste moralizatoare, realizând studiul unui personaj dispreţuit de societate. Arthur Fleck, interpretat de Joaquin Phoenix, locuieşte împreună cu mama lui şi suferă de boli mintale. Anumite circumstanţe îl transformă pe Arthur Fleck dintr-un personaj ignorat de comunitate în precursorul unor mişcări sociale violente.

Horrorul "O aplicaţie de coşmar/ Countdown", în regia lui Justin Dec, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 414.455,90 de lei. Filmul propune un scenariu ipotetic în care o aplicaţie de telefon poate arăta data exactă când va muri persoana ce o utilizează. Aplicaţia folosită pentru amuzament se transformă într-o reală ameninţare pentru o asistentă medicală, ce află că mai are trei zile de trăit. Astfel, aceasta trebuie să se lupte atât cu timpul, cât şi cu anumite creaturi malefice ce o urmăresc. Scenariul ipotetic este adus pe marile ecrane de actori precum Charlie McDermott, Anne Winters şi Elizabeth Lail.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Familia Addams/ The Addams Family", de Greg Tiernan şi Conrad Vernonde (376.242 de lei), "Zombieland: Rundă dublă/ Zombieland 2: Double Tap", de Ruben Fleischer. (250.714 lei), "Gemini: Conspiraţia/ Gemini Man", de Ang Lee (216.918,70 de lei), "Yeti - Omul Zăpezilor/ Abominable", de Jill Culton şi Todd Wilderman (192.350 de lei), "Hustlers: Striptease pe Wall Street/ Hustlers", de Lorene Scafaria (92.033 de lei), "Scapă cine poate/ Ready or Not", de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett (66.665,80 de lei), "Paradise Hills", de Alice Waddington (51.492,01 lei).

Taguri:
box office,
românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici