„Mama, just killed a man”, versurile preferate pentru spălatul pe mâini împotriva infecţiei cu Covid-19

„Bohemian Rhapsody”, piesa trupei Queen din 1975, este cântecul cel mai des folosit pentru promovarea spălatului pe mâini pe un site dedicat campaniei.

810 afișări
Imaginea articolului „Mama, just killed a man”, versurile preferate pentru spălatul pe mâini împotriva infecţiei cu Covid-19

Sursa foto: Profimedia / WASH YOUR LYRICS

Platforma washyourlyrics.com a fost creată de un adolescent şi oferă posibilitatea utilizatorilor să îşi creeze propriul afiş prin care să promoveze spălatul mâinilor.

Englezul William Gibson are 17 ani şi a pus la punct sistemul prin care oricine poate să descarce o imagine în care spălatul pe mâini este prezentat cu versuri dintr-o melodie cerută de utilizator.

Tânărul britanic William Gibson are 17 ani şi a creat un site care să promoveze spălatul pe mâini corect în timpul pandemiei cu noul coronavirus.

Adolescentul spune că piesa cea mai căutată a fost cea a trupei Queen, „Bohemian Rhapsody”, cântecul care începe cu versurile „Mama, just killed a man”.

Site-ul realizat de Gibson este una dintre platformele care promovează măsurile de igienă împotriva răspândirii noului coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici