Mama lui Cher şi-a lansat primul album la 86 de ani: Dezvăluiri despre viaţa ei şi a celebrei cântăreţe - FOTO, VIDEO

O perspectivă rară asupra istoriei familiei lui Cher a scos la iveală de unde îşi moşteneşte înfăţişarea veşnic tânără celebra cântăreaţă: de la mama ei, în prezent în vârstă de 86 de ani.

7737 afișări
Imaginea articolului Mama lui Cher şi-a lansat primul album la 86 de ani: Dezvăluiri despre viaţa ei şi a celebrei cântăreţe - FOTO, VIDEO

Cher, Georgia Holt (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Georgia Holt, care a nutrit în trecut ambiţii de a deveni actriţă şi cântăreaţă, vorbeşte despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat ca tânără mamă în documentarul "Dear Mom, Love Cher/ Dragă mamă, cu dragoste, Cher", scrie Daily Mail.

Georgia povesteşte cum, în timp ce era însărcinată cu Cher, perioadă în care îl şi părăsise pe primul ei soţ, aproape că a suferit un avort din cauza presiunii din partea mamei sale.

Aceasta, care a născut-o pe Georgia când avea doar 13 ani, i-a spus că trebuie fie să facă avort, fie să se întoarcă la soţul său, pentru că nu ar fi putut creşte copilul singură.

În acest context, Georgia a ţinut-o pentru un timp pe Cher într-un orfelinat pentru că nu îşi putea permite să o îngrijească, decizie pe care admite că a regretat-o dintotdeauna.

Referindu-se la ziua în care i-a dat viaţă lui Cher, Georgia a povestit: "Ţin minte că scaunele [în clinică] erau cromate şi eu transpiram. (...) când s-a deschis uşa şi a venis rândul meu, am spus: 'Mamă, nu pot s-o fac. Aşa s-a întâmplat de este ea aici."

Cher, în vârstă de 66 de ani, a aflat despre avort când era adolescentă. "Povestea orfelinatului a fost una sensibilă pentru mama mea toată viaţa ei şi nu a vrut să vorbească despre asta. I-am spus: 'Mamă, de ce n-ai venit pur şi simplu ca să mă iei?' ", a spus cântăreaţa pentru USA Today.

Potrivit acesteia, motivele date de mama sa erau lipsa de bani şi presiunea din jur: "Nu aveam puterea. Nu aveam bani sau loc de muncă, iar biserica era atât de autoritară. Mergeam să te văd în fiecare zi şi tu plângeai. Nu ştii cum a fost."

Cher, Georgia şi Georganne, sora vitregă a cântăreţei, au apărut recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres pentru a promova primul album muzical al Georgiei, "Honky Tonk Woman".

Potrivit realizatoarei show-ului, albumul a fost făcut în urmă cu 31 de ani şi a fost pierdut în garaj.

Într-adevăr, acum peste 30 de ani, Georgia a înregistrat un album cu influenţe country alături de membrii trupei lui Elvis Presley. Casetele obţinute în urma sesiunilor de înregistrare au fost uitate în garajul Georgiei, până când Cher a dat de ele în urmă cu câţiva ani.

Ulterior, cele două au ajuns la concluzia că ar putea fi distractiv să se înregistreze interpretând câteva melodii, doar pentru ele. Aceste intepretări constituie baza documentarului "Dear Mom, Love Cher", care va vorbi despre prima oară despre viaţa impresionantă a Georgiei.

Pe plan personal, în afara colaborării cu trupa celebrului Elvis, Georgia a fost căsătorită de şase ori, dintre care de două ori cu tatăl lui cher, John Sarkisian.

SAUL BASS, sărbătorit de GOOGLE printr-un logo special. Astăzi se împlinesc 93 ani de la naşterea cineastului şi graficianului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici