Mandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Alex, Connect R, la Revelionul din Piaţa Constituţiei

Petrecerea de Revelion organizată de municipalitate va avea loc în Piaţa Constituţiei, pe scenă fiind aşteptaţi să urce Mandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Vama, Holograf, Andreea Banică, Alex, Connect R.

113 afișări
Imaginea articolului Mandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Alex, Connect R, la Revelionul din Piaţa Constituţiei

Mandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Alex, Connect R, la Revelionul din Piaţa Constituţiei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Petrecerea de Revelion este organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB (Centrul de proiecte culturale al PMB), potrivit municipalităţii.

Gazdele Revelionului sunt Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.

"Cu 5 minute înainte de a trece în noul an, bucureştenii vor fi provocaţi să-şi recunoască apartenenţa la acest oraş, să cânte alături de Holograf «Imnul Bucureştiului». Este vorba despre o adaptare pe una dintre compoziţiile trupei Holograf, devenită hit în anul care tocmai se încheie", potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici