MApN vrea să cumpere ciorapi de iarnă. Cât plăteşte Ministerul pentru şosete

Ministerul Apărării doreşte să cumpere ciorapi de iarnă şi a încheiat un acord-cadru în valoare de aproape un milion de lei fără TVA, potrivit unui anunţ de atribuire.

362 afișări
Imaginea articolului MApN vrea să cumpere ciorapi de iarnă. Cât plăteşte Ministerul pentru şosete

MApN vrea să cumpere ciorapi de iarnă. Cât plăteşte Ministerul pentru şosete (Imagine: Octav Ganea/Publmedia)

Acordul-cadru a fost încheiat prin Unitatea Militară 02574 din Bucureşti, valoarea fiind de 973.990 de lei fără TVA, potrivit anunţului de atribuire publicat pe site-ul e-licitatie.ro.

"Acordul-cadru de furnizare ciorapi de iarnă" a fost încheiat de MApN cu firma Ciserom, după organizarea unei licitaţii deschise.

Firma câştigătoare a fost însă şi singura care a transmis o ofertă. Anunţul postat pe site-ul e-licitatie nu precizează durata contractului.

Acordurile-cadru permit încheierea de contracte subsecvente în cuantum maxim al valorii totale a acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici