Marc Anthony va plăti o pensie alimentară dublă primei soţii

Cântăreţul Marc Anthony va plăti primei sale soţii, fosta Miss Univers Dayanara Torres, o pensie alimentară lunară dublată de la 13.400 de dolari la 26.800 de dolari.

499 afișări
Imaginea articolului Marc Anthony va plăti o pensie alimentară dublă primei soţii

Marc Anthony va plăti o pensie alimentară dublă primei soţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marc Anthony, care a fost căsătorit cu Dayanara Torres timp de patru ani, între 2000 şi 2004, are doi copii cu aceasta: Cristian, în vârstă de 13 ani, şi Ryan, în vârstă de 10 ani, informează contactmusic.com

Iniţial, Dayanara a solicitat tribunalului să stabilească plata unei sume lunare de 123.426 dolari, motivând că, la zece ani după divorţ, cheltuielile au crescut, însă judecătorul care a examinat cazul a respins solicitarea.

Marc Anthony, în vârstă de 45 de ani, nu a dorit să plătească această sumă deoarece consideră că o asemenea pensie uriaşă va duce la răsfăţarea copiilor săi, exprimându-şi îngrijorarea că fiii săi ar putea deveni dependenţi de droguri dacă ar avea atâţia bani.

Cântăreţul latino a angajat un psiholog care a adresat o scrisoare judecătorului pentru a sublinia toate problemele pe care le-ar putea avea copiii care cresc în Los Angeles, în inima industriei de divertisment.

După divorţul cuplului, în 2004, Marc Anthony a lăsat soţiei o casă în Florida, un BMW, un Lincoln Navigator, un card de membru la un club de golf, punându-i la dispoziţie şi un buget de vacanţă, conform unei înţelegeri prealabile.

De asemenea, acesta a plătit suma de 70.000 de dolari, cheltuieli de judecată pentru divorţ.

Marc Anthony a mai fost căsătorit cu Jennifer Lopez, între 2004 şi 2012, împreună cu care are gemenii Max şi Emme, născuţi în februarie 2008.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenţi artişti ai timpului său şi un adevărat ambasador al muzicii şi culturii latino. Acesta a primit numeroase discuri de aur şi platină. Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu trofeul pentru cea mai bună interpretare latino/ tropical, pentru "Contra la corriente", urmat de Grammy pentru cea mai bună piesă a anului 1999, pentru "Dímelo".

Condus în parte de succesul single-ului "I need to know", Marc Anthony a lansat în 1999 albumul omonim cu piese în limba engleză, al patrulea din carieră, ajungând la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină în Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru "Amar sin mentiras", şi un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru "Valió la pena".

Marc Anthony a câştigat 18 premii Lo Nuestro de-a lungul carierei, cel mai mare număr de astfel de trofee primite de un artist.

De-a lungul timpului, Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician. A apărut în filme ca "Regii distrugători/ The Substitute", "Noaptea cea mare/ Big Night", "Virus distrugător/ Hackers" şi în producţii pe Broadway.

În mai 2010, Marc Anthony a lansat albumul "Iconos", cu balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony şi Julio Reyes.

În 2013, Marc Anthony a revenit în studioul de înregistrări pentru a lucra la noul album de muzică originală de salsa. În aprilie 2013, a avut loc lansarea acestui proiect, "Living My Life", produs de Marc şi Sergio George, şi, la câteva ore de la lansare, a devenit numărul 1 în topurile iTunes, Billboard şi radio la nivel naţional, iar single-ul s-a menţinut pe primul loc timp de 18 săptămâni consecutive.

Marc Anthony va susţine, pe 31 martie 2015, un concert la Sala Palatului din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici