Marcă de lux italiană Gucci a creat o ROCHIE pentru bărbaţi în valoare de 1.700 de lire sterline

  • Gucci vinde o rochie pentru bărbaţi, în carouri portocalii şi cu panglică, în valoare de 1 700 de lire sterline
  • Îmbrăcămintea este inspirată de „aspectul grunge din anii '90” şi are gulerul Peter Pan
  • Cămaşa lungă cu mâneci scurte are o broderie şi se închide cu nasturi
25638 afișări
Imaginea articolului Marcă de lux italiană Gucci a creat o ROCHIE pentru bărbaţi în valoare de 1.700 de lire sterline

Marca de lux italiană Gucci vinde o rochie în carouri portocalii, în valoare de 1 700 lire sterline, care prezintă detalii din satin, în încercarea de a lupta cu „stereotipurilor toxice care modelează identitatea de gen masculină”.

Cămaşa lungă din bumbac Tartan, care vine cu nasturi sidefaţi şi guler contrastant Peter Pan, este inspirată de aspectul grunge din anii '90.

Potrivit gigantului modei, bluza în carouri, care poate fi „îmbrăcată peste blugi denim rupţi”, vine în „culori delicate şi reflectă ideea de fluiditate pregătită pentru prezentarea de modă Toamna-Iarnă 2020”.

Rochia portocalie şi bej, care este confecţionată din bumbac 100%, are mâneci scurte, broderie şi nasturi în faţă.

Descrierea online a rochiei: „Contrastantul guler Peter Pan şi broderia pe partea din faţă adaugă un element inspirat din copilărie, care se leagă de o temă recurentă a colecţiei. (..)

Şi dacă portocaliul nu este culoarea ta, există şi o creaţie cu imprimeu floral disponibilă la preţul puţin mai ieftin de 1,150 lire sterline.

 

 

Stire: Daily Mail

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici