Marcy din "Familia Bundy", la 55 de ani. Amanda Bearse: "Am fost predestinată să joc roluri secundare" - FOTO, VIDEO

Actriţa Amanda Bearse, în vârstă de 55 de ani, celebră pentru rolul lui Marcy D'Arcy din serialul de comedie "Married with Children/ Familia Bundy", şi-a vizitat recent oraşul natal, Winter Park, ocazie cu care le-a vorbit locuitorilor, prietenilor şi foştilor colegi de şcoală despre cariera de trei decenii din televiziune şi despre copilărie.

11746 afișări
Imaginea articolului Marcy din "Familia Bundy", la 55 de ani. Amanda Bearse: "Am fost predestinată să joc roluri secundare" - FOTO, VIDEO

Amanda Bearse în "Familia Bundy" (Imagine: captură video)

Amanda Bearse s-a mutat în Florida Centrală în 1965, când avea şapte ani, şi a rămas acolo până când a absolvit liceul din Winter Park în 1976, scrie watermarkonline.com.

Despre profesoara de teatru pe care a avut-o atunci Bearse spune că este cea căreia îi datorează întreaga carieră: "Dacă voi câştiga vreodată un Oscar, ea este persoana căreia îi voi mulţumi...exact cum a făcut Tom Hanks când a câştigat pentru 'Philadelphia' ".

După ce s-a mutat în New York şi a primit un rol în serialul "All My Children", al canalului ABC, în 1981, Amanda a fost distribuită, şase ani mai târziu, în rolul care avea să-i aducă celebritatea: Marcy D'Arcy, vecina ţâfnoasă a lui Al şi Peggy din serialul de comedie "Familia Bundy" (1987-1997).

Amanda a jucat în toate cele zece sezoane, ajungând chiar să regizeze mai mult de 30 de episoade, după cursurile urmate în acest sens chiar în timpul serialului.

În prezent, Marcy profesează mai mult în calitate de regizor, fiind creditată pentru "Mad TV", "The Big Gay Sketch Show", "Reba", "Dharma şi Greg", "Veronica's Closet", "Jessie" şi "Ladies Man".

Primul rol de care actriţa îşi poate aminti, din ce a povestit, a fost cel al mamei din Scufiţa Roşie, căreia i-a dat viaţă pe scenă în clasa a doua.

"Cred că am fost predestinată să joc roluri secundare", a spus Bearse. "Dar am provocat nişte râsete şi asta a fost tot ce a trebuit".

Înainte să-şi descopere pasiunea pentru actorie, Bearse îşi dorea să devină schior pe apă, dar planurile s-au schimbat când a cunoscut-o pe Ann Derflinger, o fostă actriţă pe Broadway care i-a fost profesoară de teatru.

Vizita Amandei Bearse în oraşul natal a inclus şi prezentarea unei "bucăţi de istorie", primul număr al ziarului local Watermark, a cărui copertă i-a fost dedicată chiar actriţei şi deciziei acesteia de a recunoaşte că este lesbiană, făcută publică în 1993.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici