Marea Britanie: Justin Bieber, învins de un cor de medici şi infirmiere, în topul muzical de Crăciun

Cântăreţul canadian Justin Bieber, o vedetă a muzicii pop mondiale, a fost învins de un cor alcătuit din medici şi infirmiere, în tradiţionalul top muzical de Crăciun din Marea Britanie, informează nouvelobs.com.

1180 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie: Justin Bieber, învins de un cor de medici şi infirmiere, în topul muzical de Crăciun

Marea Britanie: Justin Bieber, învins de un cor de medici şi infirmiere, în topul muzical de Crăciun (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Victoria obţinută de corul medical a fost posibilă şi graţie unei intervenţii elegante a artistului canadian, care şi-a îndemnat fanii să cumpere single-ul grupului britanic.

Single-ul "A Bridge Over You", interpretat de corul spitalelor publice Lewisham şi Greenwich din Londra, a detronat cântecul "Love Yourself" al cântăreţului Justin Bieber, după ce artistul canadian a publicat, miercuri, pe Twitter, următorul mesaj: "Pentru o săptămână, mi-ar plăcea să nu fiu pe primul loc. Haideţi să acţionăm împreună şi să îi ajutăm să câştige. Este Crăciunul! Succes corului NHS!".

Corul este compus din medici şi infirmiere care lucrează pentru serviciile publice de sănătate din Marea Britanie (NHS).

Cântecul acestui cor, ale cărui încasări vor fi donate mai multor organizaţii de caritate, precum Carers UK care ajută rudele bolnavilor, reprezintă o combinaţie inedită între piesa "Bridge Over Troubled Water", interpretată de Simon and Garfunkel, şi single-ul "Fix You" al trupei Coldplay.

Printre celelalte piese care au fost învinse de acest cor al medicilor şi infirmierelor britanice figurează alte două single-uri de succes ale cântăreţului Justin Bieber, dar şi deja celebra piesă "Hello" a cântăreţei Adele şi piesa "History" a grupului One Direction.

Serviciul public de sănătate din Marea Britanie beneficiază de o imagine pozitivă în rândul majorităţii cetăţenilor acestei ţări, iar încercările prim-ministrului David Cameron de a îl reforma au generat critici deloc neglijabile pe plan politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici