Marge Simpson va poza goală în Playboy

Personajul Marge Simpson, din celebrul serial de animaţie "Familia Simpson", va apărea nud în numărul din noiembrie al ediţiei americane a revistei Playboy, informează site-ul Popeater.com.

645 afișări
Imaginea articolului Marge Simpson va poza goală în Playboy

Marge Simpson va poza goală în Playboy

În numărul din luna noiembrie a revistei Playboy, Marge Simpson va apărea nud într-un pictorial, pe trei pagini. De asemenea, revista va publica şi un interviu cu celebrul personaj şi o fişă cu cele mai importante evenimente din viaţa sa.

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a vehiculat, în urmă cu mai multe luni, posibilitatea unui pictorial sexy cu Marge Simpson.

Iniţiativa Playboy va marca aniversarea a 20 de ani de la lansarea pe piaţă a serialului "Familia Simpson".

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 24 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în Statele Unite. De la lansarea lui, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial.

Familia Simpson

Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copii Bart, Lisa, Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici