Mariah Carey ar putea face parte din juriul emisiunii "America's Got Talent"

Cântăreaţa Mariah Carey negociază în această perioadă pentru a se alătura juriului emisiunii "America's Got Talent", al cărei prezentator principal este fostul ei soţ Nick Cannon, informează contactmusic.com.

234 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey ar putea face parte din juriul emisiunii "America's Got Talent"

Mariah Carey ar putea face parte din juriul emisiunii "America's Got Talent" (Imagine: Hepta)

Cântăreţa în vârstă de 45 de ani, care s-a despărţit de Nick Cannon - gazda emisiunii "America's Got Talent" - după şase ani de mariaj, ar fi în discuţii pentru a o înlocui pe Mel B, în cazul în care artista britanică va avea nevoie de timp liber pe parcursul filmărilor, în contextul în care ea a ratat participarea la episodul final al show-ului "The X Factor", anul trecut, din cauza unei boli misterioase.

"Vor să o ia pe Mariah să completeze juriul, doar în cazul în care Mel B (Melanie Brown) are nevoie de timp liber. Mariah a dat de înţeles că ar accepta dacă programul se potriveşte", a declarat o sursă.

Deşi s-a despărţit de Mariah Carey, Nick Cannon le-ar fi dat undă verde producătorilor în a o angaja pe fosta lui soţie.

"A şocat pe toată lumea când a spus că este o idee bună", a declarat o sursă.

Anterior, Mariah a făcut parte din juriul emisiunii "American Idol", dar, apoi, a spus că acel experiment profesional a reprezentat cea mai rea experienţă din viaţa ei.

"Este atât de plictisitor şi atât de fals. Îmi pare rău, cred că e... când spun că e fals... mă refer că trebuie să inventezi lucruri despre oameni pe care să le spui". a spus cântăreaţa.

Potrivit presei internaţionale, cântăreaţa Mariah Carey are în prezent o nouă relaţie şi a fost fotografiată recent în ipostaze tandre alături de mogulul media James Packer în insula Capri.

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au separat cu câteva luni înainte. Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici