Mariah Carey, inclusă în Songwriters Hall of Fame anul acesta

Cântăreaţa americană Mariah Carey, care şi-a compus 18 dintre cele 19 hituri ce au ajuns pe prima poziţie a topurilor muzicale, va fi inclusă în Songwriters Hall of Fame anul acesta, alături The Neptunes (duoul Pharrell Williams - Chad Hugo) şi foştii membri Eurythmics Annie Lennox Dave Stewart.

167 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey, inclusă în Songwriters Hall of Fame anul acesta

Sursa: Profimedia Images

Li se alătură anul acesta şi artiştii The Isley Brothers, Rick Nowels, William "Mickey" Stephenson şi Steve Miller, potrivit Associated Press.

Cea de-a 51-a gală Songwriters Hall of Fame va avea loc pe 11 iunie, în New York.

În luna decembrie, Mariah Carey a devenit primul interpret prezent în Billboard Hot 100 care a ocupat poziţia întâi în fiecare din ultimele patru decenii, datorită hitului "All I Want For Christmas Is You", care renaşte, an de an, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Singura piesă compusă de Carey care nu a ajuns pe primul loc în topuri a fost propria versiune a hitului trupei Jackson 5 "I'll Be There".

Songwriters Hall of Fame este o organizaţie creată în 1969, dedicată onorării compozitorilor talentaţi şi remarcabili din Statele Unite ale Americii şi conservării operelor acestora pentru generaţiile viitoare. Artiştii sunt eligibili pentru includerea în Hall of Fame dacă au compus hituri minimum 20 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici