Mariah Carey şi Jennifer Love Hewitt vor regiza filme pentru televiziunea Lifetime

Cântăreaţa Mariah Carey şi actriţa Jennifer Love Hewitt vor regiza şi vor produce o serie de filme pentru postul de televiziune american Lifetime, informează contactmusic.com.

291 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey şi Jennifer Love Hewitt vor regiza filme pentru televiziunea Lifetime

Mariah Carey şi Jennifer Love Hewitt vor regiza filme pentru televiziunea Lifetime (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Mariah Carey a debutat în calitate de regizor de film în decembrie 2015 cu lungmetrajul "A Christmas Melody", produs şi difuzat de postul TV Hallmark, în care rolul principal a fost interpretat de Lacey Chabert, una dintre protagonistele filmului "Mean Girls".

Filmul regizat de Mariah Carey a generat păreri împărţite în rândul criticilor de film, însă managerii postului Lifetime au fost impresionaţi de debutul regizoral al celebrei cântăreţe şi au angajat-o să producă şi să regizeze trei noi pelicule pentru această reţea de televiziune, potrivit site-ului multichannel.com.

Alte detalii despre cele trei proiecte nu sunt deocamdată cunoscute.

Actriţa Jennifer Love Hewitt va regiza la rândul ei tot trei filme pentru postul Lifetime. Vedeta americană are în spate o colaborare îndelungată cu acest post TV, marcată de prezenţa ei în filmul "The Client List" din 2010 şi în serialul TV inspirat din acest lungmetraj de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici