Mariah Carey va lansa un album cu colinde de Crăciun

Cântăreaţa americană Mariah Carey va lansa un album de colinde de Crăciun, pe 2 noiembrie, informează femalefirst.co.uk.

351 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey va lansa un album cu colinde de Crăciun

Mariah Carey va lansa un album cu colinde de Crăciun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa, despre care presa internaţională a scris în repetate rânduri că ar fi însărcinată, a înregistrat cel de-al doilea ei LP cu colinde de Crăciun din carieră, intitulat "Merry Christmas II You".

Produs de Randy Jackson, James Poyser, Jermaine Dupri şi Marc Shaiman, acest LP va conţine coveruri ale unor colinde clasice de Crăciun, precum "O Little Town of Bethlehem", "The First Noel" şi "Little Drummer Boy", dar şi patru piese originale compuse de cântăreaţă.

O nouă versiune a celebrului cântec "All I Want For Christmas Is You", interpretată de Mariah Carey pe primul ei album de colinde, intitulată "Merry Christmas", va fi inclusă pe noul LP.

Deşi a fost lansată în 1994, piesa "All I Want For Christmas Is You" continuă să apară în Billboard Hot 100 Recurrent Singles în fiecare an de Crăciun, ajungând pe prima poziţie în fiecare an între 2005 şi 2008.

Nu se ştie deocamdată cu certitudine dacă Mariah Carey şi soţul ei, Nick Cannon, vor deveni părinţi. Deşi presa internaţională a afirmat în repetate rânduri că diva pop ar fi însărcinată, cântăreaţa a refuzat să confirme sau să infirme această informaţie. Luna trecută, artista a postat următorul mesaj pe site-ul ei: "Apreciez urările voastre de bine. Însă sunt foarte superstiţioasă. Când va sosi momentul potrivit, toată lumea va şti".

Mariah Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite în anii '90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când s-a despărţit de studioul ei de înregistrări. Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici