Mariaj cu orice preţ? Vedeta care a devenit dependentă de sex de teamă sa nu-şi piardă soţul

O nouă carte despre actriţa Jane Fonda vorbeşte despre relaţia sa tumultoasă cu primul soţ, Roger Vadim, despre care spune că a determinat-o să devină dependentă de sex.

13731 afișări
Imaginea articolului Mariaj cu orice preţ? Vedeta care a devenit dependentă de sex de teamă sa nu-şi piardă soţul

Mariaj cu orice preţ? Vedeta care a devenit dependentă de sex de teamă sa nu-şi piardă soţul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa s-a căsătorit cu Roger Vadim în 1965, iar curând acesta i-a împărtăşit tinerei femei filosofia sa despre relaţii: "Dacă am relaţii sexuale cu altă femeie, nu este trădare, pentru că te iubesc", scrie dailymail.co.uk.

Actriţa nu a ţinut cont de vorbele lui Roger Vadim de teamă să nu îl piardă. Jane Fonda a fost nevoită să accepte aventurile soţului ei, şi chiar să îi plătească datoriile de la jocurile de noroc, de care acesta era dependent.

La trei ani de la căsătorie, Roger Vadim i-a mărturisit actriţei că nu i-a fost niciodată fidel şi chiar i-a sugerat acesteia să facă acelaşi lucru şi să-şi împărtăşească experinţele unul altuia. Fonda, care iniţial a fost şocată de propunere, nu a găsit puterea să renunţe la soţul ei, acceptând chiar ca acesta să aducă alte femei în patul conjugal.

Fonda a declarat că în timpul mariajului cu Vadim au fost câteva ocazii în care chiar ea aducea femei pentru soţul ei, deoarece astfel avea senzaţia că deţine controlul. Sandy Whitelaw, o prietenă a actriţei, a declarat că mariajul celor doi a fost motivul multor bârfe în cercurile din showbiz.

"Cei mai importanţi oameni din politică, artă şi prieteni de la Hollywood vroiau să participe la aventurile sexuale ale cuplului. Dar trebuiau să primească invitaţie pentru asta", a declarat un producător care a vrut să-şi păstreze anonimatul.

Nathalie, fiica în vârstă de nouă ani pe care Vadim o avea dintr-un mariaj anterior, a intrat într-o dimineaţă în camera părinţilor şi a văzut o altă femeie în pat alături de tatăl ei.

"Am fost dezgustată. M-am întors cu spatele şi am plecat. Când am crescut, i-am spus lui Vadim că a fost josnic să se poarte aşa", a declarat fiica lui.

De-a lungul timpului au apărut de mai multe ori zvonuri legate de faptul că Jane Fonda ar fi lesbiană sau bisexuală.

Întrebată despre acest lucru, actriţa a declarat: "Nu putem lăsa nimic imaginaţiei? Sincer, am făcut probabil totul".

Roger Vadim era cunoscut pentru preferinţele sale pentru femei tinere, iar Jane Fonda a avut numeroase aventuri extraconjugale, pe care i le relata apoi soţului ei. Chiar şi înainte de căsătoria cu Roger Vadim, viaţa sexuală a actriţei a fost extrem de tumultoasă. Aceasta i-a spus la un moment dat unei profesoare că până la vârsta de 24 de ani a avut relaţii sexuale cu atât de mulţi bărbaţi încât le-a pierdut şirul.

După divorţul de Roger Vadim, Jane Fonda s-a căsătorit, în 1973, cu activistul Tom Hayden, de care s-a despărţit în 1989. În 1991, Fonda s-a căsătorit pentru a treia oară cu fondatorul CNN, Ted Turner, de care a divorţat în 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici