Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5: Accidentul pe care l-am avut a fost unul minor - VIDEO

Direcţia 5 a concertat, duminică seară, în Parcul Tineretului din Craiova, liderul trupei, Marian Ionescu, spunându-le fanilor că nu au motive de îngrijorare întrucât accidentul rutier în care a fost implicat sâmbătă seară a fost unul minor.

692 afișări
Imaginea articolului Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5: Accidentul pe care l-am avut a fost unul minor - VIDEO

Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5: Accidentul pe care l-am avut a fost unul minor (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Direcţia 5 a urcat pe scenă la Craiova în jurul orei 22.00, iar Marian Ionescu, care avea la mâna stangă un bandaj elastic, a dat asigurări fanilor că nu trebuie să se îngrijoreze întrucât fost un accident minor.

"Le mulţumesc tuturor fanilor care au venit în această seară la spectacol. După cum vedem este unul foarte mare şi cu o scenă imensă. Nu au de ce să se îngrijoreze pentru că am avut un accident minor, am avut cască de protecţie", a declarat, duminică seară, Marian Ionescu.

El a spus că nu s-a gândit nicio secundă să anuleze concertul cu ocazia celei de-a XV-a ediţii a "Zilelor Craiovei".

"E un contract, nici nu se punea în discuţie prezenţa, nu are nicio legătură. Şi, daca se întâmpla ceva mai grav, era Carmin (fiul artistului -n.r.) care cântă cu chitara", a mai spus liderul formaţiei.

Colegii de trupă ai lui Marian Ionescu spun că acesta nu şi-ar pune niciodată viaţa în pericol.

"Nu mi-a fost teamă pentru Marian pentru că imediat după accident am aflat cum au decurs lucrurile. Este un om echilibrat, matur şi am încredere totală şi de acum înante că nu îşi va pune niciodată viaţa în pericol", a spus Cristian Enache, solistul trupei Direcţia 5.

Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, a fost rănit uşor într-un accident rutier produs, sâmbătă seară, în Capitală, la scurt timp după ce formaţia a susţinut concertul "Îţi mulţumesc" la Sala Palatului.

În drumul spre casă, în cartierul Pipera, motocicleta pe care o conducea Marian Ionescu a fost lovită de un autoturism de lux al cărui şofer ar fi intenţionat să parcheze şi nu i-ar fi dat prioritate.

Marian Ionescu a fost rănit uşor şi a ajuns la spital pentru investigaţii. Deşi motocicleta lui a fost distrusă, muzicianul a scăpat cu răni uşoare, fiind salvat de echipamentul şi casca de protecţie pe care le purta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici