Marian Vanghelie, fotografiat în vacanţă în Alpi alături de Oana Mizil

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost fotografiat alături de colega sa de partid Oana Mizil într-o staţiune din Franţa. Marian Vanghelie a declarat, marţi seară, că are o relaţie de dragoste cu deputatul PSD Oana Mizil, precizând că atât el, cât şi aceasta au încheiat relaţiile cu foştii lor parteneri de viaţă şi că se gândesc la "lucruri serioase".

2732 afișări
Imaginea articolului Marian Vanghelie, fotografiat în vacanţă în Alpi alături de Oana Mizil

Marian Vanghelie (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Cei doi politicieni au fost surprinşi de fotografii revistei Ciao! într-o staţiune din Alpii francezi, unde au petrecut o vacanţă de o săptămână.

Vanghelie a precizat, într-o emisiune televizată, că de un an a întrerupt relaţia cu fosta sa parteneră de viaţă, Charlotte, şi că, la rândul său, Oana Mizil nu mai este într-o relaţie cu partenerul ei de viaţă.

Edilul Sectorului 5 a explicat că s-a despărţit de Charlotte, împreună cu care a petrecut ultimii 28 de ani şi cu care are un fiu în vârstă de 18 ani, din cauza programului complicat, a stresului şi a problemelor. Vanghelie a adăugat că este de la sine înţeles că rămâne cu Charlotte într-o relaţie civilizată şi că se vor ocupa împreună de educaţia copilului lor, care studiază la Londra.

El a mai spus că, alături de Oana Mizil, se gândeşte la "lucruri serioase".

"Fiecare om când intră într-o astfel de relaţie se gandeşte la lucruri serioase. Lăsăm să vină de la sine şi... cum o vrea Dumnezeu", a afirmat Vanghelie.

El a mai spus că Oana Mizil este "un om muncitor, un om extraordinar", cu care a lucrat în campania electorală. Oana Mizil a fost aleasă deputat în circumscripţia electorală care include şi sectorul 5, al cărui primar este Vanghelie.

Oana Mizil este căsătorită, de 11 ani, cu unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Liban. Marian Vanghelie are 43 de ani, iar Oana Mizil are 36 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici