Marilyn Monroe topless, la ultima ei şedinţă fotografică. Fotografiile vor fi vândute la licitaţie

Fotografii topless cu Marilyn Monroe, realizate la ultima ei şedinţă fotografică, ce a avut loc cu şase săptămâni înainte de decesul actriţei americane, vor fi scoase la licitaţie, la New York, în luna mai.

5620 afișări
Imaginea articolului Marilyn Monroe topless, la ultima ei şedinţă fotografică. Fotografiile vor fi vândute la licitaţie

Marilyn Monroe topless, la ultima ei şedinţă fotografică. Fotografiile vor fi vândute la licitaţie (Imagine: Hepta.ro)a

Acest set vintage de fotografii pe peliculă cromogenică au fost realizate de fotograful Bert Stern, cu doar şase săptămâni înainte de decesul actriţei americane, în august 1962, la vârsta de 36 de ani, informează dailymail.co.uk.

Ele au fost efectuate pentru o şedinţă fotografică specială, denumită The Last Sitting, comandată de revista Vogue.

Întrucât aceste fotografii au fost expuse timp de mulţi ani, culoarea lor originală a suferit câteva "modificări" uşoare, însă, chiar şi aşa, specialiştii se aşteaptă ca ele să fie achiziţionate pentru o sumă care va depăşi 25.000 de dolari.

Licitaţia va fi organizată de casa Bonhams, la New York, pe 8 mai.

Marilyn Monroe a fost găsită decedată în dormitorul din vila ei din California, în august 1962. Potrivit medicilor americani, decesul actriţei a fost provocat de o "intoxicare acută cu barbiturice" şi reprezintă "cel mai probabil rezultatul unei sinucideri". Se crede că ultima persoană care a discutat cu actriţa a fost preşedintele american John F. Kennedy, cu care vedeta hollywoodiană ar fi avut o legătură pasională.

Într-un alt articol publicat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail, vila în care Marilyn Monroe şi John F. Kennedy se întâlneau în secret, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 12 milioane de dolari.

Construită în principal din oţel şi sticlă şi având un design minimalist, vila se află la câţiva kilometri de Los Angeles şi a aparţinut cântăreţului Frank Sinatra, prieten apropiat atât al actriţei, cât şi al fostului preşedinte american.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici