Video Marius Tucă Show. Dr. Mihaela Bilic explică modalitatea prin care poţi să slăbeşti 30 de kg în 6 luni

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic recomandă persoanelor care vor să slăbească să apeleze la dieta omului sărac înainte de a recurge la operaţii de micşorare a stomacului sau la diete hiperproteice precum Dukan.

8993 afișări

Mihaela Bilic a afirmat la emisiunea “Marius Tucă Show” că se poate slăbi printr-o dietă bazată pe multe proteine, după cum, sunt şi medici nutriţionişti care au demonstrat că se poate trăi 100 de zile doar cu apă.

“O dietă cu atât de multe proteine şi pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală, dar, altfel, până acolo, eu aş spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a afirmat medicul nutriţionist.

Mihaela Bilic a susţinut că această dietă a omului sărac, bazată numai pe ciorbă, şi, eventual, o cafea cu lapte dimineaţa, dă rezultate spectaculoase în 3-6 luni. “Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi mai mult de 30 de kilograme în şase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbeşte nu ştiu între 20 şi 30 de kilograme”, a explicat medical nutriţionist.

Mihaela Bilic a avertizat însă că, după un asemenea regim, persoanele care au slăbit trebuie să-şi menţină greutatea, să se ferească de excese. “Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ţi facă bine”, a spus medicul nutriţionist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici