Mark Owen, de la Take That, s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare

Cântăreţul britanic Mark Owen, unul dintre membrii trupei Take That, s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare, vineri, încercând astfel să îşi salveze căsnicia, după ce a recunoscut că a avut cel puţin zece aventuri în ultimii cinci ani, informează dailymail.co.uk.

85 afișări
Imaginea articolului Mark Owen, de la Take That, s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare

Mark Owen, de la Take That, s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei britanice, cântăreţul în vârstă de 38 de ani a fost obligat de soţie să ia această decizie şi să pună capăt relaţiei de cinci ani pe care a avut-o cu contabila familiei, Neva Hanley, o tânără în vârstă de 24 de ani.

După ce a fost dat afară din propria casă de soţia lui, Emma, Mark Owen s-a internat vineri seară într-o clinică specializată în tratarea dependenţei de alcool. Potrivit unor surse, cântăreţul britanic va urma un program de "terapie intensivă", pentru a învinge şi celelalte tipuri de dependenţă de care suferă.

"Mark a luat această decizie dificilă de a se interna într-o clinică pentru a se trata de problemele pe care le are, inclusiv de dependenţa de alcool. Evident, el va avea mult de lucru şi are nevoie de un ajutor urgent. Emma este devastată, l-a dat afară din casă pe Mark şi a renunţat să mai poarte verigheta. Totul este încă neclar pentru ea. Încă nu ştie dacă va alege să lupte pentru a-şi salva mariajul sau să îl părăsească pe Mark", a declarat un bun prieten al cântăreţului britanic.

Vineri după-amiază, Mark şi Emma Owen au fost surprinşi de fotografii britanici în timp ce intrau împreună în reşedinţa lor în valoare de 2,5 milioane de euro, din sudul Londrei, pentru a discuta despre viitorul familiei lor. Cuplul are doi copii - Elwood, în vârstă de trei ani, şi Willow Rose, în vârstă de un an.

Mark Owen a declarat anterior că a renunţat deja la alcool şi că se va interna în această clinică la insistenţele soţiei sale, Emma.

După discuţia purtată cu aceasta în cursul zilei de vineri, starul britanic a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că a avut în trecut numeroase probleme cu alcoolul, care l-au făcut să devină un "tâmpit". Problemele cu alcoolul au început după ce solistul s-a mutat în Lake District, imediat după destrămarea trupei Take That, la mijlocul anilor '90.

"Nu mă folosesc de alcool ca de o scuză. Am trăit cu acest sentiment de vină. Poate că alcoolul a fost soluţia pe care am găsit-o pentru a suporta mai uşor această vină. În orice caz, asta nu a dat rezultate, însă nu dau vina în întregime pe alcool", a mărturisit Mark Owen.

Soţia lui i-a cerut în urma acestor discuţii să caute de urgenţă ajutor de specialitate, iar solistul a apelat la serviciile unei clinici de dezintoxicare, fiind ajutat în acelaşi timp şi de colegii săi de trupă, Gary Barlow, Howard Donald şi Jason Orange.

Robbie Williams, fostul membru al grupului, care s-a confruntat şi el în trecut cu dependenţa de alcool, s-a întâlnit şi a discutat cu Owen, oferindu-se să îi pună acestuia la dispoziţie locuinţa lui din Los Angeles pe întreaga durată a terapiei.

"Le-am spus băieţilor, în urmă cu câteva săptămâni, că am o problemă cu alcoolul. Am vorbit despre asta şi cu Rob (Robbie Williams, n.r.). Întotdeauna am încercat să nu implic pe nimeni în problemele mele, nici măcar pe băieţii din trupă. Însă cred că ei erau deja la curent cu problema pe care o am", a declarat Mark Owen.

După ce trupa Take That s-a destrămat, în 1996, Owen a dorit să iasă din lumina reflectoarelor pentru o vreme şi s-a mutat în Lake District, pentru a lucra la un album solo, însă în scurt timp a devenit dependent de alcool, preferând în special vinul alb.

"Când eram în Lake, locuind singur acolo atâţia ani, obişnuiam să beau în fiecare seară. Am continuat să beau şi în timpul relaţiei cu Emma şi s-a ajuns la un punct când ea mi-a cerut să renunţ la alcool. Nu mi-a plăcut niciodată să beau în timpul zilei, însă seara, după ce copiii mergeau la culcare, deschideam imediat o sticlă de vin. Am fost un tâmpit. Atunci când sunt beat, nu mai sunt aceeaşi persoană. Devin un adevărat coşmar pentru cei care locuiesc cu mine", a mărturisit cântăreţul britanic.

Deşi aveau deja doi copii, Mark şi Emma s-au căsătorit abia în octombrie 2009, după o relaţie de cinci ani.

Una dintre cele zece aventuri ale solistului, cea cu Neva Hanley, a continuat de-a lungul ultimilor cinci ani, cei doi petrecând ultima noapte împreună doar cu câteva săptămâni înainte de căsătoria cântăreţului. O altă întâlnire a celor doi a avut loc la o săptămână după naşterea fiicei lui Owen. Celelalte aventuri ale sale au fost relaţii de o noapte, în timpul turneelor pe care Mark Owen le-a susţinut cu trupa sa.

Starul britanic, care a recunoscut că dependenţa sa de alcool i-a afectat căsnicia, a încercat să îi ceară scuze soţiei sale, temându-se că Neva Hanley va face publică aventura lor. Prietenii cuplului au declarat că aceasta l-ar fi ameninţat deja pe cântăreţ că va veni să îl vadă la reşedinţa familiei şi că o va suna pe soţia acestuia.

"Mark a aruncat o adevărată «bombă» asupra Emmei. Ea a bănuit întotdeauna că o înşală, dar el a negat întotdeauna acest lucru până acum", a declarat un prieten al familiei Owen.

În cele din urmă, Mark i-a spus totul soţiei sale în cursul zilei de marţi, deoarece se temea de ceea ce ar putea să facă Neva Hanley. Neva Hanley provine dintr-o familie din clasa mijlocie din Yorkshire şi şi-a schimbat numele din Victoria în Neva după ce s-a mutat la Londra pentru a urma cursurile unei şcoli de dans. Ea a apărut în mai multe videoclipuri şi reclame publicitare.

Mark Owen a declarat că a cunoscut-o pe Neva Hanley în urmă cu cinci ani, pe când aceasta avea 19 ani, pe peronul unei staţii de tren. Cei doi s-au împrietenit foarte repede şi după trei săptămâni au plecat împreună la Los Angeles, unde au petrecut câteva nopţi la Best Western Hotel. După alte trei luni, Owen a invitat-o la vila lui din Lake District, unde au petrecut o noapte fumând canabis, bând vodcă şi întreţinând relaţii sexuale. Deşi relaţia lor s-a răcit în perioada următoare, Mark Owen şi Neva Hanley au păstrat legătura. Cei doi şi-au petrecut ultima noapte împreună în septembrie 2009, la Gore Hotel din Kensington. "Am făcut sex de cinci ori în acea noapte. Atunci am început să mă simt cu adevărat vinovată. Minciuna a mers mult prea departe. Nu-i mai pot face acest lucru familiei sale", a declarat Neva Hanley pe pagina ei de pe Twitter.

Owen a mărturisit totodată că i-a plătit amantei sale 12.000 de lire sterline (13.200 euro) în 2009, însă nu pentru a-i cumpăra tăcerea, ci pentru a o ajuta să îşi plătească întreţinerea apartamentului din Londra şi celelalte cheltuieli curente.

Cântăreţul britanic a adăugat că nu şi-a mai înşelat soţia din ziua căsătoriei lor: "Sunt mândru de asta. Pentru mine, acea verighetă este cu adevărat importantă şi vreau să îmi ţin promisiunea făcută în faţa ei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici