Mărturisile lui Jay-Z despre trecutul său de traficant de droguri

Rapperul Jay-Z afirmă că ştie să alcătuiască un buget încă din perioada în care făcea trafic de droguri pe străzile din New York în anii '80, informează Daily Mail.

311 afișări
Imaginea articolului Mărturisile lui Jay-Z despre trecutul său de traficant de droguri

Mărturisile lui Jay-Z despre trecutul său de traficant de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat ediţiei Vanity Fair din noiembrie, Jay-Z declară că a învăţat să alcătuiască un buget încă din perioada în care făcea trafic de cocaină pe străzile din New York.

"Ştiu totul despre bugete, am fost traficant de droguri", afirmă cântăreţul de 43 de ani, care este căsătorit cu Beyonce. "Ca să rezişti în traficul de droguri, trebuie să ştii cât ai voie să cheltuieşti, când trebuie să refaci proviziile".

Jay-Z nu şi-a ascuns niciodată trecutul de traficant de droguri, până să devină faimos ca producător în industria muzicală. Acesta şi-a exprimat regretul pentru implicarea sa în traficul de droguri, dar a adăugat că la acea vreme nu se gândea decât la bani.

"Abia de curând, când am văzut efectele drogurilor asupra comunităţii am început să privesc comunitatea ca întreg, dar la început nu a fost aşa. Nu mă gândeam decât la supravieţuire şi la cum să am o situaţie mai bună. Mă gândeam doar la cum să-mi cumpăr haine".

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată de peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici