Mary J. Blige a renunţat definitiv la alcool după moartea cântăreţei Whitney Houston

Cântăreaţa americană Mary J. Blige a dezvăluit într-un interviu recent că decesul bunei sale prietene Whitney Houston a şocat-o şi a întristat-o atât de mult încât a renunţat definitiv la alcool şi a făcut-o, totodată, să înţeleagă mai bine importanţa propriei vieţi.

181 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige a renunţat definitiv la alcool după moartea cântăreţei Whitney Houston

Mary J. Blige (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Moartea bunei sale prietene, în februarie 2012, a avut un efect atât de mare asupra ei, încât Mary J. Blige a început să se gândească la propria moarte şi a renunţat la alcool, încercând să adopte un stil de viaţă sănătosi, informează femalefirst.co.uk.

"Am mers la înmormântarea ei şi faptul că m-am aflat atât de aproape de o persoană pe care am iubit-o atât de mult, aflată într-un sicriu, m-a speriat teribil de tare. M-a făcut să înţeleg importanţa propriei mele vieţi", a spus Mary J. Blige.

"Nu m-am oprit peste noapte, a fost un proces. Acum mă simt minunat. Am mai multă claritate, o putere de concentrare mai mare şi mai multă răbdare. Şi am slăbit. Atunci când te laşi de băut, grăsimea pur şi simplu dispare!", a adăugat artista.

Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani spune că nu va bea nici măcar un pahar cu şampanie anul viitor, atunci când va sărbători împlinirea a 10 ani de la căsătoria cu soţul ei, Kendu Isaacs.

"Voi bea un pahar cu bere din ghimbir. Ghimbirul şi Diet Coke sunt de acum băuturile mele preferate", a declarat cântăreaţa americană pentru cotidianul britanic The Guardian.

Artista, care a fost dată în judecată la începutul acestui an din cauza unor datorii neplătite către fiscul american, în valoare de 3,4 milioane de dolari, spune că, deşi vor exista întotdeauna obstacole în viaţă, a învăţat să se adapteze şi să rezolve problemele care îi ies în cale.

"Întotdeauna vor exista drame, dar trebuie să înveţi să navighezi, să treci peste ele. Viaţa este plină de încercări şi necazuri, dar acum ştiu cum să le depăşesc. Trebuie să iei decizia de a spune: «ajunge!»", a spus Mary J. Blige.

Pe parcursul celor 15 ani de carieră, Mary J. Blige a lansat pe piaţă nouă albume şi a fost recompensată cu nouă premii Grammy. Cel mai recent album, lansat în anul 2011, se numeşte "My Life II... The Journey Continues (Act 1)". Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "Rap" şi "Pop & Gospel".

În octombrie, Mary J. Blige a lansat primul ei album cu melodii de Crăciun, "A Mary Christmas", produs de David Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu Andrea Bocelli şi Rod Stewart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici