Mary J. Blige va lansa un nou album pe 20 septembrie

Cântăreaţa americană Mary J. Blige va lansa un nou album, intitulat "My Life II, The Journey Continues", pe 20 septembrie, la 17 ani de la lansarea albumului ei intitulat "My Life", informează nme.com.

31 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige va lansa un nou album pe 20 septembrie

Mary J. Blige va lansa un nou album pe 20 septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe acest album apar piese create sau produse de Kanye West, Swizz Beatz şi Stargate, informează Billboard.

Noul material discografic, al 10-lea album de studio din cariera artistei, se doreşte a fi o continuare a albumului ei intitulat "My Life", lansat în 1994.

"Acest album reprezintă o reflecţie asupra vremurilor care au trecut şi a vieţilor oamenilor din jurul meu", a declarat artista americană.

Primul single extras de pe noul album se numeşte "Someone To Love Me (Naked)", în care Mary J. Blige cântă alături de P. Diddy şi Lil Wayne.

Pe parcursul celor 15 ani de carieră, Mary J. Blige, în vârstă de 40 de ani, a lansat pe piaţă nouă albume şi a fost recompensată cu nouă premii Grammy. Cel mai recent album, lansat la sfârşitul anului 2009, se numeşte "Stronger with Each Tear". Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "Rap" şi "Pop & Gospel".

Cântăreaţa a avut câteva roluri episodice în mai multe seriale de televiziune americane şi a fost distribuită într-un rol important în comedia "I Can Do Bad All By Myself" (2009), regizată de Tyler Perry. Potrivit presei americane, Mary J. Blige o va interpreta pe celebra muziciană Nina Simone într-un film biografic intitulat "Nina", ce va fi lansat pe marile ecrane în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici