Maşină care conţinea zeci de mii de tablete de metamfetamină, scoasă la licitaţie. Reacţia „norocosului” care a cumpărat-o

Autorităţile din Thailanda şi-au cerut public scuze după ce au scos la licitaţie o maşină care conţinea cantităţi considerabile de metamfetamină, descoperite după ce proprietarul achiziţionase autovehiculul, relatează BBC.

2583 afișări
Imaginea articolului Maşină care conţinea zeci de mii de tablete de metamfetamină, scoasă la licitaţie. Reacţia „norocosului” care a cumpărat-o

sursa FOTO: profimedia

Autorităţile din Thailanda au fost nevoite să ofere public scuze pentru că au scos la licitaţie, din greşeală, o maşină care conţinea 94.000 de tablete de metamfetamină, care fuseseră ascunse în bara de protecţie, relatează BBC.

Proprietarul achiziţionase maşina la preţul de 14.000 de lire şi a aflat de „încărcătura" secretă de la mecanicul auto, atunci când s-a gândit să ducă maşina la service.

Oficialii thailandezi au susţinut că au verificat foarte bine maşina, iar motivul pentru care nu au găsit cele 94.000 de pastile de metamfetamină este pentru că fuseseră foarte bine ascunse.

Stupefiantele care erau o combinaţie de metamfetamină cu cofeină au fost descoperite în nişte cutii ascunse într-un compartiment secret, din spatele barei de protecţiei a maşinii.

Iniţial autorităţile descoperiseră în autovehicul 100.000 de tablete de metamfetamină, atunci când l-au fost confiscat. Cantitatea de stupefiante nou găsită va fi adăugată dovezilor de la dosar.

Proprietarul şi mecanicul vor fi răsplătiţi pentru cooperare.

În Thailanda acest tip de pastile este vândut la un preţ mic, sub formă de tablete roşii sau roz.

În 2018 autorităţile din această ţară au confiscat 516 de milioane de tablete de metamfetamină. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici