Maşina de curse condusă de Paul Walker în primul film din seria "Furios şi iute", scoasă la licitaţie

Maşina de curse condusă de Paul Walker în primul film din seria "Furios şi iute" (2001), un model Toyota Supra fabricat în 1993, va fi scoasă la vânzare într-o licitaţie care va avea loc în luna mai, în Statele Unite ale Americii.

995 afișări
Imaginea articolului Maşina de curse condusă de Paul Walker în primul film din seria "Furios şi iute", scoasă la licitaţie

Maşina de curse condusă de Paul Walker în primul film din seria "Furios şi iute",scoasă la licitaţie (Imagine: HEPTA)

Acel automobil de curse, fabricat pe comandă, a fost unul dintre cele câteva modele construite special pentru acel film şi a fost condus de Paul Walker în scena finală din "Furios şi iute", în care personajul său, Brian O'Connor, se întrece cu Dominic Toretto, interpretat de Vin Diesel, şi "zboară" peste o trecere de cale ferată, în timp ce automobilul rivalului său, un model Dodge Charger, tamponează frontal un camion, informează contactmusic.com.

Automobilul Toyota Supra va fi pus în vânzare de casa Mecum Auctions la Indianapolis, un oraş din statul american Indiana, pe 12 mai. Potrivit Yahoo! Autos, automobilul ar putea fi vândut cu suma de 200.000 de dolari.

În urmă cu câteva zile, "Furios şi iute 7", cel mai recent lungmetraj din această franciză, a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în box office-ul mondial, în doar 17 zile după lansare.

Paul Walker se afla în mijlocul filmărilor de la "Furios şi iute 7" în momentul în care şi-a pierdut viaţa într-un accident de automobil, în noiembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici