Maşina Ferrari a lui Michael Schumacher şi automobilul lui Johny Hallyday, scoase la licitaţie

Un automobil care i-a aparţinut starului rock francez Johnny Hallyday, un Rolls Royce placat cu aur din colecţia actriţei Zsa Zsa Gabor, un iaht al omului de afaceri Dodi Al Fayed şi un Mercedes de legendă se numără printre loturile licitaţiei de la salonul Rétromobile care va avea loc la Paris.

785 afișări
Imaginea articolului Maşina Ferrari a lui Michael Schumacher şi automobilul lui Johny Hallyday, scoase la licitaţie

Maşina Ferrari a lui Michael Schumacher şi automobilul lui Johny Hallyday scoase la licitaţie.

Un automobil Ford Mustang 390 GT Coupé cumpărat nou de Johnny Hallyday, în 1967, va fi scos la vânzare în licitaţia organizată de casa Artcurial pe 7 februarie, fiind estimat la 150.000 - 300.000 de euro, potrivit dpa.com.

Printre cele 167 de loturi disponibile se numără şi un automobil Rolls Royce Silver Cloud II 1961 placat parţial cu aur de 24 de carate care i-a aparţinut actriţei americane de origine maghiară Zsa Zsa Gabor, estimat la 80.000 - 140.000 de euro.

Cu o estimare de 8 milioane de euro, cea mai scumpă piesă din licitaţie este un legendar Mercedes 710 SS din 1929, care putea atinge o viteză de 200 km/h.

De asemenea, un Ferrari 599 GTB din 2006 care i-a aparţinut pilotului de Formula 1 Michael Schumacher este disponibil cu un preţ estimat la 140.000 - 180.000 de euro.

Un impresionant iaht care i-a aparţinut lui Dodi Al Fayed, Cujo Baglietto, estimat la 300.000 - 600.000 de euro, este scos la vânzare la acelaşi eveniment. Pe acest iaht şi-a petrecut ultima vară din viaţă prinţesa Diana, care a murit în urma unui accident rutier pe 31 august 1997, la Paris.

"Rétromobile este una dintre cele mai importante licitaţii din lume, dar este şi un spectacol cu prezentare pe scenă a automobilelor", a spus Mathieu Lamoure, director al departamentului Motorcars Artcural.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici