MasterChef, a doua ediţie: Cu ce a gătit o concurentă mâncare afrodisiacă şi care a fost ingredientul surpriză la desertul unei farmaciste

A doua ediţie a show-ului “MasterChef” a adus în faţa juriului concurenţi gata să facă orice pentru a obţine şorţul. O bucureşteancă de 24 de ani s-a prezentat cu un preparat afrodisiac, un alt concurent şi-a dat demisia special pentru acest show prezentat de ProTV.

1523 afișări
Imaginea articolului MasterChef, a doua ediţie: Cu ce a gătit o concurentă mâncare afrodisiacă şi care a fost ingredientul surpriză la desertul unei farmaciste

MasterChef, a doua ediţie: Cu ce a gătit o concurentă mâncarea afrodisiacă şi care a fost ingredientul surpriză la desertul unei farmaciste

Izaura Claudia, farmacistă, a gătit un mousse au chocolat cu un sos de zmeură şi unul de ciocolată cu chili. Consideră că " a face din pasiunea ta job-ul tău este un ideal în viaţă".

După ce a gustat din preparatul ei, Florin Dumitrescu a declarat: "E foarte riscant ce ai făcut acolo".

"Surprinzător pentru o farmacistă, nu ştiu de ce impresia mea era că farmacistele nu ştiu să gătească. Ai avut curaj să pui chili în sosul ăla de ciocolată. Din partea mea ai un da", i-a spus şi Cătălin Scarlatescu.

VEZI REACŢIILE JURIULUI LA SOSUL DE CIOCOLATĂ CU CHILI

Gabriel Godeanu are 34 de ani şi a lucrat 14 ani ca ospătar pe un vas de croazieră. "Sunt modest, dar preparatul cu care am venit are nişte calităţi... Deja văd şorţul pe mine!"

Concurentul a prezentat celor trei membri ai juriului un fazan flambe - reţetă originală - la care însă mai avea de lucrat până să-l pună pe farfurie.

La sfârşitul prezentării Goldeanu s-a trezit cu şorţul MasterChef în cap.

CE AU SPUS JURAŢII DESPRE FAZANUL FLAMBAT AL LUI GOLDEANU

Georgiana Codrescu de 24 de ani a jucat cartea ei cea mai mare, pe o surpriză cu care a sperat să îmblânzească juriul: curcan afrodisiac cu smochine.

Concurenta visează să îşi deschidă într-o zi un restaurant-concept în care să le servească clienţilor mâncare afrodisiacă. "Ce e special în felul în care gătesc este iubirea pe care o am pentru mâncare şi pentru oameni", a spus ea.

VEZI CINE A SPUS NU ŞI SINE A SPUS DA TENTAŢIILOR AFRODISIACE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici